Azorské ostrovy od 14 139 Kč
Zobrazit zájezdy

Jaké zavazadla na Azory

Vloženo: 10. srpna 2024
Poslední příspěvek: 20. srpna 2024
Škára
Ahoj, v září se chystáme poprvé s partou na Azory. Bydlet budeme v hotelu, nicméně máme v plánu nějaké tracky. Přemýšlím hlavně nad tím, jaké zavazadlo si vzít? Vyplatí se brát krosna, nebo je lepší varianta kufr a menší batoh? Děkuji

Odpovědi 4 odpovědi

ZoriŽeli
před měsícem
@Škára ~ Hezký večer, pokud budete přímo v nějaké resortu nebo hotelu, tak bych doporučila odcestovat normálně s kufrem a na cesty si pak vzít něco menšího, jak píšete. Já jsem byla na Azorech pár let dozadu, byla jsem ohromená. Na jaký ostrov jedete?
Škára
před měsícem
@ZoriŽeli ~ My jedeme přímo na São Miguel. Byla jste tam taky? Můžete mi doporučit nějaký batoh na túry?
ZoriŽeli
před měsícem
@Škára ~ Jůůů To Vám závidím, tam jsem byla. Budete přímo v hlavním městě Ponta Delgada? Já jsem tam byla dvakrát. Chci se na Azory vrátit příští rok. Chtěla bych zkusit tentokrát ten ostrov Pico. Jinak k tomu batohu, já jsem ho kupovala na nejkufry.cz Přesně vám teď neřeknu model, ale ten obchod určitě můžu co se týče kvality doporučit. Mají toho tam spoustu, určitě najdete. Berte spíš nějakou střední velikost, to bude na jednodenní tracky stačit. Není třeba obrovská krosna
Škára
před 30 dny
@ZoriŽeli ~ Děkuji vám moc za doporučení. Batoh jsem si právě objednal, takže už jen čekám až mi dorazí. Já se moc těším, Azory jsem měl v seznamu nesplněných přání už dlouho. Tak vám pak poreferuju.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů