Madagaskar od 27 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Kdo by se přidal

Vloženo: 25. června 2023
Poslední příspěvek: 4. července 2023
DanaDianaNoymi
Hledám spolucestující na odlet 29.11. -14.6 na Madagaskar již mám zaplacený hotel , letím sama .

Odpovědi 6 odpovědí

Sally
před rokem
@DanaDianaNoymi ~ ahoj, to letíš na půl roku? Tak to se tam možná v květnu potkáme
DanaDianaNoymi
před rokem
@Sally ~ Zlato ne na 16 dní , máš nějaké cestovní typy na Madagaskar ?
Sally
před rokem
@DanaDianaNoymi ~ no ono to tak vypadá že letíš 29. listopadu
Tipy bych měl v té centrální části mezi Nosy Boraha - Antananarivo a Toliára. Jde o to kam letíš, jestli na Nosy Be, tak tam to vůbec neznám. Tam bychom my snad jedině na exturzi do výrobny rumu Džama
DanaDianaNoymi
před rokem
Středisko
Ambatoloaka
Poloha
Hotelový komplex několika budov je umístěn v palmové zahradě přímo u pláže, cca 7 km od města Ambatoloaka s bary, restauracemi a obchody, cca 16 km od Hell-Ville a cca 30 km od letiště Nosy Be; zastávka autobusu cca 100 m od hotelu. Oficiální kategorie hotelu je 3* SUPERIOR.
Sally
před rokem
@DanaDianaNoymi ~ Nosy Be vůbec neznám, my byli v centrální části a na Nosy Boraha (Pirátský ostrov). Nejvíce parků co jsme projeli je právě na ostrově Madagaskar. Na Nosy Be Ti neporadím, budeš muset asi podle výletů s cestovkou. Určitě bychom ani Já ani manželka nevynechali možnou exkursi do fabriky na výrobu rumu (alespoň malá informace, odkaz na fabriku jsem nenašel) www.rumrock.cz/recenze-dzama… Myslím že se to i dělá, nebo si zajistíš sama přes hotel.
A možná pro inspiraci jsem našel možné výlety, ale cenu asi neřeš, každý to má jinak
seeplaces.com/cs/zajezdy…
Případně toto
www.obletsvet.cz/pruvodce…
DanaDianaNoymi
před rokem
Sally ty jsi neskutečné zlatíčko , moc a moc děkuji já vím vždy na koho se obrátit , jedině na tebe , víš . Nejlepší a nejchytřejší cestovatel ,Madagaskar byl můj sen několik let , jen stále sama cestuji ,přitel se tak krutě bojí leetadla , když mu na Whatsapu ukazuji tu nádheru živě , ani to jej nepřesvědčí , já jsem za to šťastná , mám 25 operací za sebou další přede mnou a pro mě to je kromě vnoučat a synů bezva rodiny to co mě dává i život

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů