Ubytování v Černé Hoře
Vloženo: 30. dubna 2019
Poslední příspěvek: 4. října 2021
čerstvý příchozí /
Brbla
čerstvý příchozí /
před 6 lety
Brbla
Dobrý den, chci jet toto léto i s dětmi do černé hory, děti 11 a 15 takže celkem už něco vydrží, ale chci mít klid od zdlouhavého hledání ubytování. V nějakých diskuzích jsem četl že to v Černé Hoře není žádný problém, přijedete a najdete hned a ještě je na výběr. Minule jsem v Chorvatsku musel zůstat jeden den v kempu a to nechci absolvovat. Může te mi poradit i nějaké fajn ubytko někdo blízko moře s fajn pláží kde není až takový turistický ruch? Jedu do Černé Hory poprvé a vůbec nevím co mě čeká Děkuji moc za nějaké info.
čerstvý příchozí /
Montenegro
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Montenegro
před 5 lety
@Brbla ~ Není třeba něco rezervovat na místě seženete ubytování kdykoli e dle náročnosti od 4 do 7 tisíc za týden pro dvě až tři osoby. Takto tam jezdíme už 7 let a nikdy nebyl problém ani v top sezóně. Ceny v restauraci a obchodě levnější než u nás. Platí se tam Eurem
čerstvý příchozí /
Brbla
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Brbla
před 5 lety
@Montenegro ~ Děkuji moc za info, nechceme být nemile překvapení a raději si ubytko vyberu na místě, tak aby nám to vyhovovalo. Jidlo určitě tahat s sebou nebudu a budu spoléhat že tam neutratím velké peníze v restauracích. A když jsem koukal v ostatních diskuzích, tak příspěvky byli i 5 let staré, tak jsem nevěděl. Díky moc
Skrytý autor
před 4 lety
Skrytý autor
před 4 lety
Tento příspěvek byl skrytý administrátorem, protože porušoval pravidla webu.
Skrytý autor
před 3 lety
Skrytý autor
před 3 lety
Tento příspěvek byl skrytý administrátorem, protože porušoval pravidla webu.
legenda /
kompersor4
legenda /
před 3 lety
kompersor4
před 3 lety
Minuly rok sme byvali tu:
www.google.com/maps/contrib…
Snad neporusim ziadne pravidla ak napisem, ze ubytko je vyborne cenovo a nachadza sa blizko Buljarica Beach. Pesou turistikou je dostupna aj najkrajsia plaz Ciernej Hory, Lucice Beach...
www.google.com/maps/contrib…
Snad neporusim ziadne pravidla ak napisem, ze ubytko je vyborne cenovo a nachadza sa blizko Buljarica Beach. Pesou turistikou je dostupna aj najkrajsia plaz Ciernej Hory, Lucice Beach...
Vložit odpověď