Spolucestující 55+ po Evropě
Vloženo: 4. ledna 2019
Poslední příspěvek: 31. prosince 2022
čerstvá příchozí /
doris
čerstvá příchozí /
před 6 lety
doris
Ahoj, hledám spolucestující ženu na pozn.zájezdy po Evropě busem, letecky. Je mi 61 let, vdaná.
Bohužel nikdo z rodiny už nechce jezdit. Najde se bezva parťačka pro poznávání nových zajímavých míst?
Budu se těšit na odpovědi.
Bohužel nikdo z rodiny už nechce jezdit. Najde se bezva parťačka pro poznávání nových zajímavých míst?
Budu se těšit na odpovědi.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 3 lety
DanaDianaNoymi
před 3 lety
Hledám parťačku na exotický zájezd Leden 2021 , jen ne Zanzibar či Srí Lanka ...Nelíbilo se mi tam . Spíše Seychely, Mauricius , Panama ,Roatán ..... atd
čerstvá příchozí /
Jarkam
čerstvá příchozí /
před 3 lety
čerstvý příchozí /
rahil
čerstvý příchozí /
před 3 lety
rahil
před 3 lety
@doris ~ Dobrý den,
kdyby to nebylo jen po Evropě, tak nechcete se přidat v zimě do Turecka? Hledám někoho 50+ například. Nemyslím tím vyrazit si za koupáním a opalováním, pochopitelně, i když někam na riviéru ano. Jen tam prostě být. Mám v úmyslu tam odletět i na několik týdnů, když tam bude zima lepší (a levnější) než tady. Přece jen devatenáct stupňů je devatenáct stupňů. V lednu.
Andrea
tel. 777548087
kdyby to nebylo jen po Evropě, tak nechcete se přidat v zimě do Turecka? Hledám někoho 50+ například. Nemyslím tím vyrazit si za koupáním a opalováním, pochopitelně, i když někam na riviéru ano. Jen tam prostě být. Mám v úmyslu tam odletět i na několik týdnů, když tam bude zima lepší (a levnější) než tady. Přece jen devatenáct stupňů je devatenáct stupňů. V lednu.
Andrea
tel. 777548087
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 3 lety
DanaDianaNoymi
před 3 lety
Hledám spolubycestujici do exotiky (Omán , Madagaskar, Roatan aj na leden či únor 2022
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 3 lety
DanaDianaNoymi
před 3 lety
@Dagir ~ Dobrý den a exotiku byste se mnou nechtěla ? 61 let ze SVČ .Dana
čerstvá příchozí /
anonym
čerstvá příchozí /
před 2 lety
anonym
před 2 lety
@anonym ~ Dobrý den, jsem žena 54 let z Brna (tel.: 604 135 565), ráda bych zde našla kamarádku na občasné společné cesty poznávací i pobytové zájezdy k moři....Budu ráda, když napíšete. Zdenka. [Skrytý e-mail - kontaktujte soukromou zprávou na detailu uživatele]
stálý člen /
Opavan
stálý člen /
před 2 lety
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 2 lety
DanaDianaNoymi
před 2 lety
@anonym ~ Dobrý den já jsem též sama , odlétám na Djerbu koncem srpna , jestli chcete přidejte se
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 2 lety
Vložit odpověď