Drahá dovolená v Istrii.
Vloženo: 4. září 2021
Poslední příspěvek: 5. září 2021
čerstvý příchozí /
Toník
čerstvý příchozí /
před 3 lety
Toník
V Chorvatsku jsem nebyl asi 20 let. Počítal jsem s cenami mírně vyššími než v Česku, ale realita mne překvapila. Ubytování za slušnou cenu znamená sehnat něco kolem 1000 Kč za 2 osoby (realita je trochu vyšší cena, v lepším případě 1200 za noc). Jídlo je v restauracích až extrémně drahé. Pizza od 400 Kč, rybí speciality od 800. V obchodech jsou ceny trochu lepší, ale i tak představují v akcích dvojnásobek, bez akce 3-5 násobek naší ceny. Zkusím příště Itálii.
legenda /
Sally
legenda /
před 3 lety
Sally
před 3 lety
Nebyli jsme v Chorvatsku 13 let a velké zklamání. V Dalmácii rozumný oběd okolo 80 - 100 kun na osobu bez pití. Normální jídlo od 120 kun nahoru, pivo od 20 kun nahoru. Pizza obvykle 80 kun, ve Vodici jsme narazili na vynikající pizzerii s výbornou pizzou za 50 s plody moře (výjimka).
V Tomy čtvrtka másla za 29,90. Chleba půlka kulatého stála v pekárně 3 kuny, za tři dny zdražili na 5 kun. Ubytování ve Srimě apartmán pro tři na 11 nocí 14.500 Kč. V Šibeniku se nás snažili okrást, napočítali nám víno za 30 místo Jamnice za 12. Kafe od 20 kun nahoru, Chorvatsko už nikdy více. Řecko vyjde lépe, Polsko i Maďarsko levněji a chutnější jídlo.
V Tomy čtvrtka másla za 29,90. Chleba půlka kulatého stála v pekárně 3 kuny, za tři dny zdražili na 5 kun. Ubytování ve Srimě apartmán pro tři na 11 nocí 14.500 Kč. V Šibeniku se nás snažili okrást, napočítali nám víno za 30 místo Jamnice za 12. Kafe od 20 kun nahoru, Chorvatsko už nikdy více. Řecko vyjde lépe, Polsko i Maďarsko levněji a chutnější jídlo.
Administrátor /
Mikey
Administrátor /
před 3 lety
Vložit odpověď