jídlo a pití na palubě
Vloženo: 8. ledna 2020
Poslední příspěvek: 20. srpna 2021
čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí /
před 5 lety
anonym
Při mezistátním letu v i mimo EU je jasné, že před odbavením se musím zbavit balených tekutin/nápojů. Letěl jsem do Havany s přestupem v Zurichu. Ve švýcarsku jsem tedy opoušěl shengen. Po odbavení na letišti v Zurichu jsem si ale v bezcelní zóně koupil vodu, kterou jsem si vzal na palubu. Žádná kontrola, kromě palubního lístku a pasu už nebyla. Mělo by to tkhle snad fungovat i při jiných letech. Nebo se mýlím?
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
Já se setkávám všude ve světě , že nesmím , byť Kanada Mexiko, Zanzibar a jiné , to byla spíše náhoda
věrný člen /
Ovča
věrný člen /
před 5 lety
Ovča
před 5 lety
@anonym ~ Ano, takhle by to mělo fungovat, vždy si kupuji, nebo nabírám, vodu před nástupem do letadla a nikdy jsem s tím neměla problém, ani při evropských, ani při mimoevropských letech. Ve Střední Asii jsem si dokonce již otevřenou láhev limonády mohla vzít i na palubu, pokud jsem se před bezpečnostní kontrolou napila a oni se přesvědčili, že jsem nápoj skutečně spolkla. Ovšem je možné, že nekdě, kde jsem ještě nebyla tomu tak není.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Ovča ~ ano před nástupem do letadla se dá koupit voda či cola atd a vzít do letadla
Vložit odpověď