Maďarsko od 250 Kč
Zobrazit zájezdy

Györ trhy - stojí za návštěvu?

Vloženo: 17. února 2020
Poslední příspěvek: 27. listopadu 2022
VelkýMág
Zdarec, všude slyšim od známých, že má Györ trhy naprosto famózní, že si tam mam nakoupit ty jejich dobroty až pojedu, ale nikdo mi neřekl, kde přesně jsou a mně se to nějako nedaří dohledat. Navštívíme Maďarsko o jarních prázdninách, v Györu budeme 2 dny, tak abych věděl a nemusel to nikde honit. Díky

Odpovědi 10 odpovědí

libra
před 3 lety
@VelkýMág ~
@VelkýMág ~ herman otto uct.
Trutnovinky
před 3 lety
@VelkýMág ~ Ale na ničem se nedomluvíte! Domluvíte se třeba i v Zimbabwe,nebo na Šalamounových ostrovech,ale s Maďary nikdy!
libra
před 3 lety
@VelkýMág ~ Herman Otto ulice. Každé ráno ,velká hala, dole překrásné ovoce a zelenina ,po jezdících schodech nahoru kolem dokola maso ,uzeniny ,špičkové klobásky, sýry, vše od soukromníků .Jezdím po Maďarsku hodně, ale tohle je opravdu nejlepší co jsem viděl.
Sally
před 3 lety
@Trutnovinky ~ když se chce, domluvíte se všude. Ani v Maďarsku jsem nikde neměl problém se domluvit.
Sally
před 3 lety
@libra ~ My už do Gyoru přestali jezdit. V Mošoňu ty trhy se dají taky. Nejsou možná tak velké jako v Gyoru, ale všechno bylo čerstvé a někde dali i ochutnat. Hned vedle je parkoviště, ale placené, na to bacha. Když si jeden nevšimne .............
libra
před 3 lety
@Sally ~ Ano v Mošoni také, ale nejsou tam pokaždé. Jednou jsem odjížděl s prázdnou .V úterý jsem chtěl nakoupit na trzích v Hevízu a také tam klobásky neměli .V Györu je to jisté každý den .
Sally
před 3 lety
@libra ~ tak my do Mošoňu jezdíváme v sobotu, a to tam ty trhy jsou stoprocentně. Ale až někdy pojedeme do Gyoru, tak to zkusíme.
anonym
před rokem
@VelkýMág ~ Příští středu jedu do Gyoru, dají se tam koupit husí játra v tržnici? Díky. Milan
DanaDianaNoymi
před rokem
@Sally ~ a Sally je cestovatel , velký jemu věřte
Sally
před rokem
@DanaDianaNoymi ~ tentokráte Tě zklamu. Od té doby co se v Gyoru tržiště přestěhovalo a není u řeky, tak to neznám. Jezdíme do Mosonu a td 3. prosince zjistím, co mají na tržišti nového

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů