Počasí na Djerbe v září
Vloženo: 7. února 2020
Poslední příspěvek: 24. září 2020
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
Dobrý den
Poprvé poletím na Djerbu v září,zajímalo by mě jaké je počasí v září výlety zda je nutné vízum strava na Djerbe.Mam All inclusive jedlík nejsem ale nemám ráda ostrou stravu Konkrétně budu v hotelu Magic hotel Djerba Mare.Znate jej někdo?
Poprvé poletím na Djerbu v září,zajímalo by mě jaké je počasí v září výlety zda je nutné vízum strava na Djerbe.Mam All inclusive jedlík nejsem ale nemám ráda ostrou stravu Konkrétně budu v hotelu Magic hotel Djerba Mare.Znate jej někdo?
stálý člen /
Wincenzzo
stálý člen /
před 5 lety
Wincenzzo
před 5 lety
V zari na Djerbe velka horka, zazil jsem tam i 40stupnu pres den ve stinu, more bylo taky dost teple, pocasi bylo krasne celych14dnu, jidla v Hotelu vynikajici, velky vyber vseho.... I pres den spousta jidel v ram I all inclusive, vyborny tunisky alkohol, likery, sladke I silne, vyborna vina, pivo Celtia tocene a taky dobre, Tuniska jidla jsou vetsinou ostre jsi, ale v hotelech tam, stejne jako v Egyptskych letoviscich, prizpusobuji stravu evropskym turistum, je tam Hodne kuchyne stredomorska, vari tam skvele.... masa, prilohy, zakusky, plno ovoce, pokud jste byla v Egypte, tak je to podobne.... turisti tam byli nejvic Francouzu, Anglicani, holandani,vylety-nevim,jezdi se treba na krokodili farmu, plavba lodi okolo ostrova, navsteva synagogy, Ja byl jen ve meste Midoun, ale nestalo to za moc... v okoli Hotelu byly obchody, take supermarket, vizum tam nepotrebujete.... ale musite si vymenit jejich dinary, eura ani dolary tam nikde neberou!! Penize meni v urcite casy v hotelove recepci..... a nesmi se vyvazet ze zeme, na letisti opravdu namatkove prohlizeli penezenky, jeste nakonec-ten hotel, kam jedete neznam... tak o nem nic napsat nemuzu....
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Wincenzzo ~ děkuji jste moc hodný . Miluji Egypt ten znám dokonale tak chci změnu ale jelikož vžd\ a všude létám sama , vše si raději trochu zjistím . Není třeba vízum jako v Egyptě ? Děkuji Dana
stálý člen /
Wincenzzo
stálý člen /
před 5 lety
Wincenzzo
před 5 lety
Dobry den, vizum opravdu do Tuniska netreba, s tim horkem je to tak, ze ani v Egypte jsem nezazil v srpnu takove horko, jako v zari na Djerbe, bylo tam tehdy presne46stupnu ve stinu, trvalo to 4dny a to uz byla sila... ale je tam krasne, nadherne more s bilym jem ym piskem a pozvolnym vstupem bez kaminku... more ideal I na plavani, me se tam libilo
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
nová členka /
anonym
nová členka /
před 4 lety
anonym
před 4 lety
@DanaDianaNoymi ~ Já byla na Djerbě konec září krásné příjemné počasí na výletě jsme byli na Sahaře,ještě někde tam co se točily Hvězdné války i oběd byl v nádherném hotelu u Sahary.unavné,ale krásné vzpomínky.
nový člen /
Donna16
nový člen /
před 4 lety
Donna16
před 4 lety
@DanaDianaNoymi ~ v září je na Djerbě hezky. Nejsou již vysoké teploty, je příjemně. Koupat se samozřejmě dá v pohodě. Jen večery jsou vlahé. Vízum nepotřebujete už tak 20 let. V současné době ani žádný kod, jen se nemůžete vzdalovat z resortu a na výlety jen organizované. Ze stravy si můžete vybrat a je většinou i označeno, co je ostré. Nícméně Tunisko, ani Djerba, která je na služby lepší než pevnina, není Egypt. Tak mnoho neočekávejte.
Vložit odpověď