Jste tu noví nebo delší dobu? Představte se
Vloženo: 26. března 2019
Poslední příspěvek: 27. ledna 2022
Administrátor /
Mikey
Administrátor /
před 6 lety
Mikey
Vítáme Vás na Cestolinu, sdělte nám pár slov o sobě
Odkud jste, kde jste byli, kam se chystáte, co byste rádi probrali? Ať se lépe poznáme
Odkud jste, kde jste byli, kam se chystáte, co byste rádi probrali? Ať se lépe poznáme
čerstvý příchozí /
Cestovatel2
čerstvý příchozí /
před 3 lety
Cestovatel2
před 3 lety
@DanaDianaNoymi ~
Ahoj,
také jezdím většinou sám po celém světě. Pokud máš zájem o spolucestovate, tak se ozvi.
Email: [Skrytý e-mail - kontaktujte soukromou zprávou na detailu uživatele]
Zdeněk
Ahoj,
také jezdím většinou sám po celém světě. Pokud máš zájem o spolucestovate, tak se ozvi.
Zdeněk
čerstvý příchozí /
Cestovatel2
čerstvý příchozí /
před 3 lety
Cestovatel2
před 3 lety
@DanaDianaNoymi ~
Ahoj,
Zdeněk
Ahoj,
Zdeněk
čerstvý příchozí /
rahil
čerstvý příchozí /
před 3 lety
rahil
před 3 lety
@Zdenka5 ~ Chystám se strávit v zimě nějaký čas v Turecku, na riviéře. Ne samozřejmě za účelem opalování. Ale devatenáct stupňů v lednu je devatenáct stupňů. Jen tak tam prostě být...
Nechcete se na chvíli přidat? Navazuji kontakty s Čechy a Slováky v Turecku. Ubytování ne v hotelu, kde je to drahé, ale někde v soukromém apartmánu.
Čas odletu i návratu podle nálady a situace.
Nechcete se na chvíli přidat? Navazuji kontakty s Čechy a Slováky v Turecku. Ubytování ne v hotelu, kde je to drahé, ale někde v soukromém apartmánu.
Čas odletu i návratu podle nálady a situace.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 3 lety
DanaDianaNoymi
před 3 lety
@Sisinka17 ~ i já stále hledám , nakonec opět letím sama , jako každý rok, já miluji exotiku a to už je těžké , většinou chtějí Chorvatsko a to já nemám ráda .
Vložit odpověď