Spolujízda do Chorvatska
Vloženo: 14. září 2020
Poslední příspěvek: 21. června 2021
čerstvý příchozí /
Peta75
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Peta75
Ahoj,
v příštích dnech se vypravím autem do Chorvatska - Zivogocse, Drvenik, nebo proste jižnější oblast. Beru malého psa yorkshira a ráda přiberu spolujezdce/spolujezdkyni, který se vystřídá při řízení. Ubytování výběr na místě, program koupání a opalování .
Petra
v příštích dnech se vypravím autem do Chorvatska - Zivogocse, Drvenik, nebo proste jižnější oblast. Beru malého psa yorkshira a ráda přiberu spolujezdce/spolujezdkyni, který se vystřídá při řízení. Ubytování výběr na místě, program koupání a opalování .
Petra
nový člen /
Gustavo-Woltmann
nový člen /
před 4 lety
Gustavo-Woltmann
před 4 lety
Slyšel jsem od kamarádů, že se dá nově do Chorvatska jezdit za super cenu a pohodlně vlakem. Z vlastní zkušenosti si tento styl dopravy hodně vychvalovali, takže kdyby Vám nevyšel tento plán, vlaky jezdí pořád .
Gustavo Woltmann
Gustavo Woltmann
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 4 lety
DanaDianaNoymi
před 4 lety
@Peta75 ~ Hezký den , jen se chci zeptat jak to máte se spaním , vracela jsem se koncem září s Drveniku a vše se již zavřelo, není otevřena ani restaurace , nic ,obchod jen jeden na potraviny a chladno
čerstvý příchozí /
anonym
čerstvý příchozí /
před 4 lety
anonym
před 4 lety
@DanaDianaNoymi ~
Dobry den, děkuji za zprávu, já měla jet v září ale nejela. Nyní mám zprávy, že na Makarské je ještě sluníčko a 19 stupňů, tak možná vyrazím na turistiku. Pronájem bydlení přes Airbnb.
Nebo máte nějaké vyzkoušené ubytování? Děkuji a pěkný den, Petra
Dobry den, děkuji za zprávu, já měla jet v září ale nejela. Nyní mám zprávy, že na Makarské je ještě sluníčko a 19 stupňů, tak možná vyrazím na turistiku. Pronájem bydlení přes Airbnb.
Nebo máte nějaké vyzkoušené ubytování? Děkuji a pěkný den, Petra
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 4 lety
DanaDianaNoymi
před 4 lety
@anonym ~ Hezký den Petro, já byla ubytovaná v hotelu ale všechny na Drveniku končili.Poslední týden v září se nedala ani koupit zmrzlina, oblečení , suvenýry, pekárny vše zavřeno , to samé i na Drveniku 2. Moře už začínalo být chladné . Drvenik je nádherný , ale nyní pustý . Já osobně miluji teplo, plavání , výlety , záleží za čím tam jedete. Ale už to na zaplavání není . Určitě za rok pojedu znova, je báječný , nádherný Drvenik , první týden super , druhý týden už se ochladilo, vše zavřelo .
Vložit odpověď