Kde koupit 6 měsíční vízum do Egypta?
Vloženo: 2. září 2020
Poslední příspěvek: 3. října 2020
čerstvý příchozí /
Renca13
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Renca13
Dobrý den , je možné prosím zakoupit 6 měsíční vízum za 60 USD na přepážce - letiště v Hurghade, nebo to lze pouze online ?? Děkuji
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 4 lety
DanaDianaNoymi
před 4 lety
@Renca13 ~ nekupujte víza zde , ale jen na letišti v Egyptě , je to tam tam jednoduché . Zajímalo by mě jak letíte a odkud , když z Prahy se nesmí . A víte , že Egypt vyžaduje tesy na koronavir? Jinak Vás do země nepustí
legenda /
Arne1
legenda /
před 4 lety
Arne1
před 4 lety
@DanaDianaNoymi napsal(a):Dovolím si nesouhlasit. V bankách na letištích prodávají krátkodobá víza, jsou to vlastně jen cenné nálepky. Velmi pochybuji že by měli i půlroční. To je podle mne na žádost na ambasádu v Praze.
@Renca13 ~ nekupujte víza zde , ale jen na letišti v Egyptě , je to tam tam jednoduché . Zajímalo by mě jak letíte a odkud , když z Prahy se nesmí . A víte , že Egypt vyžaduje tesy na koronavir? Jinak Vás do země nepustí
čerstvý příchozí /
Renca13
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Renca13
před 4 lety
@DanaDianaNoymi ~ ano to vím,jinak plánuji let z Katowic s CK Itaka - kt. mj.i ty testy klientům hradí - zatím do konce září - kdy je i zrušena vízová povinnost,ale já doufám ,že to ještě prodlouží - zrušení víz 🙏 , ale od října už jsou i obnovené lety Air Cairo z Prahy
čerstvý příchozí /
Renca13
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Renca13
před 4 lety
@Kristýna ~ ještě se zeptám ,víte něco více o tom půlročním vozu ,než je uvedeno v článku,protože jsem četla ,že to není vizum na 6 měsíců jak jsem si myslela ,ale opět na 1 měsíc pobytu pouze ,s opakovanými vstupy po dobu 6 měsíců, což mi nepomůže ,tak jestli víte něco blíže k tomu a zda je reálné mít nějaké vízum na 3 měsíce pobytu v zemi vyloženě?? Děkuji.
Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce /
před 4 lety
Vložit odpověď