cesta do Chorvatska 2020
Vloženo: 30. června 2020
Poslední příspěvek: 20. srpna 2020
čerstvý příchozí /
Radovan
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Radovan
Cesta do Chorvatska 2020..Nejlepší a nejrychlejší za 25 let cestování směr Chorvatsko...Ostrava-Brno-Bratislava-Szombathely-Zagreb-Makarska..hranice absolutně bez čekání.. Mýtince bez kolon..žádné objížďky..Kdo má obavy tak můžu všechny uklidnit..start 22:00 příjezd 10 :00 s prestavkama
nový člen /
JD
nový člen /
před 4 lety
JD
před 4 lety
K té rychlosti-jen co sedne do auta,tak už musí jet nejméně sto!!
O zpřísňování píší,ale to je každý den něco.Letos to vidím tak,že kdo už se rozhodne jet,tak musí počítat se vším!Kamarád jel 8.7. a projel normálně a nikdo po něm nic nechtěl.Teď jenom,aby se bez problémů vrátil...
O zpřísňování píší,ale to je každý den něco.Letos to vidím tak,že kdo už se rozhodne jet,tak musí počítat se vším!Kamarád jel 8.7. a projel normálně a nikdo po něm nic nechtěl.Teď jenom,aby se bez problémů vrátil...
čerstvý příchozí /
Radovan
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Radovan
před 4 lety
Rousky nosily jen prodavačky v obchodech..A znova opakuji.. nestal jsem nikde ani minutu..po dálnici u nás 140.
max 150..jinak 130..Nepotkal jsem jediné policejní auto ani na cestě tam ani zpet.neni nikde žádná uzavera.. objížďka.. prostě parada
max 150..jinak 130..Nepotkal jsem jediné policejní auto ani na cestě tam ani zpet.neni nikde žádná uzavera.. objížďka.. prostě parada
Skrytý autor
před 4 lety
Skrytý autor
před 4 lety
Tento příspěvek byl skrytý administrátorem, protože porušoval pravidla webu.
čerstvý příchozí /
DavidsOn
čerstvý příchozí /
před 4 lety
DavidsOn
před 4 lety
@Radovan ~
Aktuální-přes týdnem jsme se vrátili.
Léta jsme jezdili Rakousko, Slovinsko, letos poprvé jsem jel přes Maďarsko.
Cesta Olomouc-Drvenik 10.5 hodiny jízdy s jednou přestávkou 30minut.
Cesta naprosto v pohodě, ale jeli jsme ve čtvrtek v noci. Pokud jenom trochu můžete, jeďte v týdnu, ne až v pátek v noci jako všichni, jsou prázdné cesty. Cestou zpět do ČR v pátek v noci jsme do protisměru už potkávali dost aut, která směřovala k Jadranu, Poláci, Češi.
Přes maďarské vesnice jsme padesátku nedodržovali, v noci to není třeba, radary (je jich na cestě celkem šest) jsou na google mapě, plus na ně upozorňují cedule.
Takže se dá jet okolo osmdesátky i přes vesnice. V noci je v nich pustoprázdno.
Na hranicích otázka jedné minuty.
Naprostá paráda.
Příště jedině Maďary a nikdy jinak.
Všem krásnou dovolenou.
David&Hanka
Aktuální-přes týdnem jsme se vrátili.
Léta jsme jezdili Rakousko, Slovinsko, letos poprvé jsem jel přes Maďarsko.
Cesta Olomouc-Drvenik 10.5 hodiny jízdy s jednou přestávkou 30minut.
Cesta naprosto v pohodě, ale jeli jsme ve čtvrtek v noci. Pokud jenom trochu můžete, jeďte v týdnu, ne až v pátek v noci jako všichni, jsou prázdné cesty. Cestou zpět do ČR v pátek v noci jsme do protisměru už potkávali dost aut, která směřovala k Jadranu, Poláci, Češi.
Přes maďarské vesnice jsme padesátku nedodržovali, v noci to není třeba, radary (je jich na cestě celkem šest) jsou na google mapě, plus na ně upozorňují cedule.
Takže se dá jet okolo osmdesátky i přes vesnice. V noci je v nich pustoprázdno.
Na hranicích otázka jedné minuty.
Naprostá paráda.
Příště jedině Maďary a nikdy jinak.
Všem krásnou dovolenou.
David&Hanka
Vložit odpověď