Thajsko od 22 167 Kč
Zobrazit zájezdy

Nejhezčí část na dovolenou

Vloženo: 13. listopadu 2017
Poslední příspěvek: 11. dubna 2019
anonym
Dobrý den. Rád bych se zeptal, jakou oblast byste nám doporučili v Thajsku. Máme dilema, jestli jet někam na ostrovy nebo spíš pláže přímo kolem Thajska. 2 týdny není moc dlouhá doba, ale víc nedostanu v práci dovolenou. Tak musíme vybrat jen jednu obalst. Na ostrovech by to asi vyhovovalo manželce, ale já bch radši někam, kde se dá dělat víc věcí než jen ležet na pláži, třeba jet někam na výlet. Radši nějakou klidnější oblast, ne moc turistů. A krásnou přírodu. Díky. Martin

Odpovědi 5 odpovědí

Péťa_V
před 7 lety
Dobrý den, taky se chystám a co jsem četla, bývá na pevnině trochu problém s čistotou vody na většině míst. Krásnou přírodu a příležitost k výletům budete mít snad všude, co jsem tak zkoumala. My jsme se nakonec rozhodli vyjet do trojúhelníku Krabi - Koh Lanta - Phuket...okolí i ostrovy mezi mají krásné moře, pláže, přírodu. Jedeme ale v únoru, tak očekávám víc turistů. Asi ale čekáte spíš na rady někoho, kdo už tam byl a hodně procestoval...
anonym
před 7 lety
Takhle časově vám teda neporadím, my jsme byli na celý měsíc. Ale jedna z našich trochu delších zastávek - asi 5 dní myslím, byla v národním parku Mu Ko Surin- už jsem to tady někde psala. Nedám na to místo dopustit. Bylo to jako ráj na zemi, jestli máte rádi šnorchlování, tak nádhera. Bylo tam i spoustu opiček a leguánů a skoro bez lidí. Jo, jinak tam byl jen kemp se stany, žádné vymoženosti, jen studená sprcha. Ale to nemám nevadilo. Kdo by se v tom vedru chtěl jeste koupat v teplé vodě.. Nějaké lepší ubytování bylo na tom hlavnějším ostrůvku. Vstupné by ted podle nových informací mělo být asi 500 THB, nevím, jestli za den nebo 4 dny...my platili tenkrát za 4 dny vkuse, prootže za jenom jeden den to nešlo.
anonym
před 7 lety
Mo Ko Surin mohu jedině doporučit, www.tripadvisor.cz/Attraction… byli jsme a byla to neskutečná pohoda. musím se přiznat, že thajsko jako celek mě osobně nijak zvlášť nenadchlo. pohledy nádherné, ale hygiena, ubytování, stravování, kultura i mentalita lidí mě za srdce nechytila. navíc se turisté v thajsku opravdu přemnožili a je to hot destinace, kam vyrazit. mo ko surin je opravdová perla thajska, bez lidí a s klidnou atmosférou.
anonym
před 7 lety
Najlepsi v Thajsku pri takhle omezenych casovych moznostech je asi Ko Samet a ani pobzezi kolem Rayongu nebylo spatnekdybyste si to chteli treba rozdelit a byt chvili na ostrove a chvíli na pevnine.
Kristýna
před 5 lety
@anonym ~ Dobrý den,
V Thajsku jsem strávila 2 měsíce a opravdu jsem si ho za tu dobu zamilovala. Z mých zkušeností pláže na pevnině nejsou nic moc, moře není tak čisté jako právě na ostrovech. Možná bych zmínila letovisko Khao Lak, které mě zaujalo právě svou romantickou atmosférou a pohodou. Můžete odsud také podniknout zajímavé výlety do národního parku Khao Sok nebo na nedaleké ostrovy Phuket, Ko Similan nebo již zmiňované Mu Ko Surin.
Další vhodnou možností pro vás by byl "island hopping" po 3 ostrovech ležící vedle sebe - Ko Samui, Ko Phanghan a Ko Tao s možností jet se podívat lodí k Mu Ko Ang Thong, což považuji za jedno z nejhezčích míst v Thajsku. Ko Samui je velmi turistický a popravdě se mi moc nelíbil, ale je tam spousta míst k vidění - buddhistické chrámy, vodopády, vyhlídky, zajímavé treky v přírodě a pěkné pláže. Na Ko Phanghan a Ko Tao jsem si užila ničím nerušenou dovolenou. Ostrovy zatím neokupují turisté a najdete zde neporušenou přírodu a krásné pláže s minimem lidí. Ko Phanghan je také známý pro svůj noční život, párty oblast je ale pouze na východě ostrova.
Nejvíc jsem si ale zamilovala ostrovy na severu, a to konkrétně Ko Maak, Ko Wai a Ko Kood. Krásnější pláže jsem asi v životě neviděla. Jemný bílý písek, tyrkysová voda a pláž pouze pro vás... takhle nějak si představuji ráj na Zemi. Na druhou stranu jsou ostrovy poměrně malé, a tak kromě pláží a pár vodopádů na Ko Kood, zajímavá místa k navštívení nečekejte. Ko Wai i Ko Maak projdete pěšky a na Ko Kood je dobré si vypůjčit motorku.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů