Tak nová zpráva - nebudou třeba testy do zahraničí
Vloženo: 16. května 2020
Poslední příspěvek: 13. července 2020
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 4 lety
DanaDianaNoymi
Jaký je Váš názor že se 3.6. otvírají hranice v Itálii? Nakonec pry nemusíme mít testy . A kdy otevře hranici Egypt, Djerba? A kdy začnou cestovky prodávat zájezdy?
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 4 lety
legenda /
Sally
legenda /
před 4 lety
Sally
před 4 lety
@DanaDianaNoymi ~
předpokládám, že 17. června do Slovinska s Čedokem odjedu. Nevím, jak by se nám dařilo vyřešit nový termín, protože jsme vázáni na vlastní dopravu a dovolená se psy. Mj. dovolená je vázána na jejich katalog, protože část byla výhra u Čedoku.
Itálie v září ještě nevím. Vzhledem k tomu, že ubytování mám přes booking, počkám asi do července, jak to všechno bude. Osobně se nebojím, ale ...... Nejedeme sami a část dovolené je na severu (Lago di Iseo, Assissi, Siena, Padova a překopávat celý program se mi opravdu nechce. To bych si raději počkal. A aby na mně pak každý čučel skrze prsty za to mi dovolená nestojí.
předpokládám, že 17. června do Slovinska s Čedokem odjedu. Nevím, jak by se nám dařilo vyřešit nový termín, protože jsme vázáni na vlastní dopravu a dovolená se psy. Mj. dovolená je vázána na jejich katalog, protože část byla výhra u Čedoku.
Itálie v září ještě nevím. Vzhledem k tomu, že ubytování mám přes booking, počkám asi do července, jak to všechno bude. Osobně se nebojím, ale ...... Nejedeme sami a část dovolené je na severu (Lago di Iseo, Assissi, Siena, Padova a překopávat celý program se mi opravdu nechce. To bych si raději počkal. A aby na mně pak každý čučel skrze prsty za to mi dovolená nestojí.
věrná členka /
Darina
věrná členka /
před 4 lety
Darina
před 4 lety
@DanaDianaNoymi ~ Egypt bude na řadě po otevření hranic v rámci EU, pak se začne vyjednávat i s těmahle zeměma jako je Egypt, Tunisko, Thajsko, Bali a Mauricius, kde je situace dobrá. Navíc jsou to všechno země, kam se dá v pohodě letět třeba v září.
Vložit odpověď