Koronavirus - Rušíte už i letní dovolenou?
Vloženo: 10. března 2020
Poslední příspěvek: 17. října 2020
nový člen /
Ludmila1
nový člen /
před 5 lety
Ludmila1
Dobrý večer, jak na tom jste? Máme zaplacený Egypt na přelom květen/červen. Vyčkáváte nebo už rušíte i letní dovolenou? Myslím kamkoliv mimo Čr, nejen Egypt nebo Itálie.
věrná členka /
Mia07
věrná členka /
před 4 lety
Mia07
před 4 lety
Tak mi včera přišel poukaz na celou zaplacenou částku i přesto, že jsem zájezd stornovala a bylo vypočítáno storno. No zkusím vybrat exotiku listopad prosinec. To už snad bude klid.
Teď řeším zájezd v srpnu, co máme z části zaplacený. Taky jsme to po diskuzích zrušili, tak uvidíme co Čedok na to
Teď řeším zájezd v srpnu, co máme z části zaplacený. Taky jsme to po diskuzích zrušili, tak uvidíme co Čedok na to
nová členka /
Sovice
nová členka /
před 4 lety
legenda /
Sally
legenda /
před 4 lety
Sally
před 4 lety
@Mia07 ~
já jsem u Čedoku zatím nic nerušil, mám plně zaplacenou a doplacenou dovolenou už ze začátku ledna a teď mi na můj třetí dotaz odpověděli, že mám vyčkat, že zatím se řeší odjezdy do 31. 05. 2020 a my máme odjíždět 16. 06. 2020. Ale nepočítám s tím. Prý mi možná nabídnou jiný termín nebo voucher. Tak uvidíme. Když už bude storno, tak to nechám na nich, já nic rušit nebudu - zatím
já jsem u Čedoku zatím nic nerušil, mám plně zaplacenou a doplacenou dovolenou už ze začátku ledna a teď mi na můj třetí dotaz odpověděli, že mám vyčkat, že zatím se řeší odjezdy do 31. 05. 2020 a my máme odjíždět 16. 06. 2020. Ale nepočítám s tím. Prý mi možná nabídnou jiný termín nebo voucher. Tak uvidíme. Když už bude storno, tak to nechám na nich, já nic rušit nebudu - zatím
čerstvý příchozí /
Oldass
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Oldass
před 4 lety
Vouchery nestačí, cestovky musí vracet peníze za zájezdy zrušené kvůli koronaviru, píše Evropská komise. Jinak Česku hrozí žaloba
zahranicni.ihned.cz/c1…
zahranicni.ihned.cz/c1…
nová členka /
Sovice
nová členka /
před 4 lety
čerstvý příchozí /
Stancek
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Stancek
před 4 lety
@Marsa21 napsal(a):Několik měsíců a ejhle, už je otevřou a kdo nezrušil a nepřišel o storno, tak teď musí čekat a ani neví jestli za týden odjede,nebo ne. A když to zruší, přijde o celou cenu zájezdu.
@Mia07 ~ Nechápu, proč to rušíte a platíte poplatky. Uzavřené hranice budou mnoho měsíců, zájezd nebude možné uskutečnit a vrátí vám všechno. A že zákona jsou cestovky pojištěné na úpadek
nový člen /
PavelH
nový člen /
před 4 lety
PavelH
před 4 lety
@lidas ~ ●Do Recka se bude moci cestovat BEZ testu na koronavirus!!!●
☆ sezonni hotely se oteviraji pro turisty 15.6., ale pouze pro ty, kteri prileti pres Atheny nebo automobilovou dopravou
☆ vsechna letiste v Recku zacnou prijimat letadla ze zahranici od 1.7. (- tudiz i chartery)
☆ zeme, ktere dostanou OK na vstup do Recka od 1.7. musi mit nizke riziko nakaznosti (Rakousko, Nizozemi, Cesko, Polsko, Bulharsko, Nemecko...atd) Nepredpoklada se, ze se v blizke dobe otevre pro UK, Francii, Italii, Rusko..
☆ na kazdem hotelu bude nasmlouvany lekar
● PODROBNY POPIS SMERNIC FUNGOVANI HOTELU (zpusoby stravovani, hygiena na plazich a u bazenu, max. obsazenost hotelu atd) BUDE K DISPOZICI (snad) DO KONCE TYDNE●
Mimochodem...PVC boxy mezi lehatky na plazich je blbost!!!
☆ sezonni hotely se oteviraji pro turisty 15.6., ale pouze pro ty, kteri prileti pres Atheny nebo automobilovou dopravou
☆ vsechna letiste v Recku zacnou prijimat letadla ze zahranici od 1.7. (- tudiz i chartery)
☆ zeme, ktere dostanou OK na vstup do Recka od 1.7. musi mit nizke riziko nakaznosti (Rakousko, Nizozemi, Cesko, Polsko, Bulharsko, Nemecko...atd) Nepredpoklada se, ze se v blizke dobe otevre pro UK, Francii, Italii, Rusko..
☆ na kazdem hotelu bude nasmlouvany lekar
● PODROBNY POPIS SMERNIC FUNGOVANI HOTELU (zpusoby stravovani, hygiena na plazich a u bazenu, max. obsazenost hotelu atd) BUDE K DISPOZICI (snad) DO KONCE TYDNE●
Mimochodem...PVC boxy mezi lehatky na plazich je blbost!!!
Vložit odpověď