Koronavirus - Rušíte už i letní dovolenou?
Vloženo: 10. března 2020
Poslední příspěvek: 17. října 2020
nový člen /
Ludmila1
nový člen /
před 5 lety
Ludmila1
Dobrý večer, jak na tom jste? Máme zaplacený Egypt na přelom květen/červen. Vyčkáváte nebo už rušíte i letní dovolenou? Myslím kamkoliv mimo Čr, nejen Egypt nebo Itálie.
čerstvý příchozí /
Maky2909
čerstvý příchozí /
před 5 lety
čerstvý příchozí /
Honzaz
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Honzaz
před 5 lety
No vypadá to, že s CK BRENNA bude mít víc lidí stejnou zkušenost. Snad se to vyřeší samo s tím, že storno přijde z jejich strany. Trochu mně zaráží jejich neseriózní přístup. A už jste platili ty další úhrady? My máme platit do konce března.
věrná členka /
Mia07
věrná členka /
před 5 lety
Mia07
před 5 lety
Dneska mi odpověděli. Opravdu je storno 2022Kč za 2+1 osob. Takže za mě super.
Nebudu čekat, když je storno takhle malé. Pokud bych to měla jak píší výše 60% z ceny tak počkám jak to dopadne. Ale opravdu nebudu riskovat že otevřou hranice a na zájezd se i tak pojede. 2 tis není nic.
Nebudu čekat, když je storno takhle malé. Pokud bych to měla jak píší výše 60% z ceny tak počkám jak to dopadne. Ale opravdu nebudu riskovat že otevřou hranice a na zájezd se i tak pojede. 2 tis není nic.
věrná členka /
Mia07
věrná členka /
před 5 lety
Mia07
před 5 lety
Dneska mi odpověděli. Opravdu je storno 2022Kč za 2+1 osob. Takže za mě super.
čerstvá příchozí /
anonym
čerstvá příchozí /
před 5 lety
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@anonym ~ to je divné , se mnou jednala Invia solidně , ráno jsem požádala o zrušení a ihned odpoledne vše vyřízeno . Stornováno.Záleží na cestovní kanceláři nikoliv na Invii , kolik se platí storno, přečtete si podmínky cestovní kanceláře nikoli Invie
čerstvá příchozí /
anonym
čerstvá příchozí /
před 5 lety
anonym
před 5 lety
@DanaDianaNoymi ~ ano,záleží na CK .Smlouvu máme s Invií ale CK Brenna má tak vysoké požadavky na storno.
nová členka /
ApoloniaSuarez
nová členka /
před 5 lety
ApoloniaSuarez
před 5 lety
Zdravim,
mne zrusila letecka spolocnost lety na Azory, nastastie mi poslali spravu s tym ze do 21 dni mi vratia peniaze na ucet, ak nemam zaujem o prebookovanie.
Je vsak tazke planovat dovolenku v tychto casoch kedze situácia je nepredvídatelna.
Mozno planovat na august, september ale urcite s pojistenim resp. priplatkom za moznost vratenia penazi v pripade zrusenia...
mne zrusila letecka spolocnost lety na Azory, nastastie mi poslali spravu s tym ze do 21 dni mi vratia peniaze na ucet, ak nemam zaujem o prebookovanie.
Je vsak tazke planovat dovolenku v tychto casoch kedze situácia je nepredvídatelna.
Mozno planovat na august, september ale urcite s pojistenim resp. priplatkom za moznost vratenia penazi v pripade zrusenia...
nová členka /
Gitka
nová členka /
před 5 lety
Gitka
před 5 lety
@Ludmila1 ~ Dobrý večer, Egypt jsem již zrušila a nyní řeším i Bulharsko v červnu a Turecko v červenci. Budu se snažit získat vouchery od cestovky na příští rok. Letos to nevidím na cestování za hranice. Zůstanu v Čechách a budu posilovat ekonomiku zdejších rekreačních zařízení. Gitka
nová členka /
Sovice
nová členka /
před 5 lety
Sovice
před 5 lety
@Ludmila1 ~ Pokud jsem to dobře poslouchala, tak včera v noci sněmovna schválila předložený návrh vlády pro cestovky a kanceláře. Z toho je jasné, že peníze neuvidíme dříve jak příští rok v září, pokud teda nespadáte do některé kategorie výjimek,což většina z nás není. Pokud dostojí cestovky svým novým závazkům, tak bychom si mohli do srpna 2021 vybrat dovolenou nebo pokud si nic neobjednáme, tak pak by nám měla být navrácena částka, kterou jsme uhradili na letošní dovču včetně pojištění i parkování. Je neuvěřitelné, jak snadno lze změnit některé ustanovení zákona. No uvidíme.
Vložit odpověď