Mám doplatit celý zájezd? Odlet 26. 4.
Vloženo: 26. března 2020
Poslední příspěvek: 1. dubna 2020
čerstvý příchozí /
Eg
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Eg
Dobrý den,mám zaplacenou zálohu na dovolenou do Egypta Hurghady na 26.4.odlet a nevím, jestli doplatit celý zajezd .Jak vyřešit,,,DĚKUJI za odpověď D.D.
nová členka /
Gitka
nová členka /
před 5 lety
Gitka
před 5 lety
@Eg ~ Určitě bych neletěla a zájezd zrušila, dokud jsou u nás hranice uzavřené. Já měla letět 18.3. do Egypta, zrušila jsem to 10.3. se ztrátou 24 tis. Kč, ale nelituji. Zdraví si cením víc. Dostat se v Egyptě do nemocnice je likvidační. Vy máte nyní výhodu, že jsou uzavřené hranice. Taky máte možnost dovolenou posunout, třeba na září. Gitka
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Gitka ~ to byla vysoká cena ale zdraví je přesnější.Radeji zrušit než odsunout na září.Sama jsem zrušila květen do Egypta a raději zruším září na Djerbu.Nebo využijí balíček Travel Safe +.Zde mohu bezplatně 🌹odsunout až do konce roku 2021 a nepřijdu o žádné peníze
nová členka /
Sovice
nová členka /
před 5 lety
Sovice
před 5 lety
@Eg ~ Já bych teda nic nedoplácela. Pobočky jsou zavřené a nikde není stanovené, že musíte platit převodem z účtu. Pokud nemůžete na pobočce doplatit zájezd, tak Vám ani nemohou stanovit nedodržení smlouvy kvůli nezaplacení doplatku. Vzhledem k vývoji situace je zřejmé, že zájezd uskutečněn nebude a CK Vám bude vracet celou zálohu. Otázka je jestli na to budou finanční prostředky.
nová členka /
Gitka
nová členka /
před 5 lety
Gitka
před 5 lety
@DanaDianaNoymi ~ taky nyní řeším Bulharsko v červnu a Turecko v červenci. Pokud to půjde, raději bych brala balíček na příští rok. Nechce se mi letos za hranice.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Gitka ~ řešila jsem ten balíček , ovšem výhodné to není, zatím jsem zrušila Egypt na květen ale na září vyčkávám s Djerbou , mám ještě čas na to abych zaplatila jen 1500 Kč za storno 65 dní před odjezdem
Vložit odpověď