Letět teď do Thajska (koronavirus)??
Vloženo: 27. ledna 2020
Poslední příspěvek: 5. září 2020
nový člen /
Kozderka
nový člen /
před 5 lety
Kozderka
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo se chystá tento týden odletět do Thajska? Vím, že to není přímo Čína, ale měli jsme teď letět a máme z toho fakt divné pocity.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
@Kozderka ~ Kamarádka se právě vrátila z Thajska bez problémů a užila si to, procestovala celé Thajsko . Já též za dva měsíce odlétám .
legenda /
Sally
legenda /
před 5 lety
Sally
před 5 lety
@DanaDianaNoymi ~ není to sice Thajsko, ale synovec s manželkou a ještě jedním manželským párem odlétají zítra na Srí Lanku. Jediný strach který má mužská část, je strach z letadla
čerstvý příchozí /
anaham
čerstvý příchozí /
před 5 lety
anaham
před 5 lety
@mona-lisa napsal(a):Jaká je situace co se týče kontrol(koronavir) na letišti v Bangkoku.Letíme sice až 24.4. z Vídně. Někde jsem četla,že nás mohou na 14 dní dát do karantény. Do termínu odletu je sice ještě daleko, ale protože nás cestuje 5 osob a někteří mají obavy, tak se informuji
@misa40 ~ Moc dekujeme za info-odletame 7.3. a sem rada, ze vim jaka je situace. M.
čerstvá příchozí /
Zuzka14
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Zuzka14
před 5 lety
@anaham ~ Dobrý den,
také by mě zajímala aktuální situace v Thajsku. Máme letenky na 9. května z Prahy přes Doha na Phuket. Vím, že je to ještě za dva měsíce, ale ve zprávách čtu, že Katar (Doha) nepouští do země cestující z Thajska. Nevíte někdo, jestli se jedná i o lidi, kteří budou jenom přestupovat na další let, čili se ani nedostanou z letiště? A jak to vypadá s přijímáním cestujících přímo v Thajsku? Budu moc vděčná za jakékoliv informace. Děkuji.
také by mě zajímala aktuální situace v Thajsku. Máme letenky na 9. května z Prahy přes Doha na Phuket. Vím, že je to ještě za dva měsíce, ale ve zprávách čtu, že Katar (Doha) nepouští do země cestující z Thajska. Nevíte někdo, jestli se jedná i o lidi, kteří budou jenom přestupovat na další let, čili se ani nedostanou z letiště? A jak to vypadá s přijímáním cestujících přímo v Thajsku? Budu moc vděčná za jakékoliv informace. Děkuji.
stálý člen /
Cestovatel_Traveler
stálý člen /
před 5 lety
Cestovatel_Traveler
před 5 lety
Vrátili jsme se teď z Malajsie a Singapuru. Na letištích snímají teplotu kamerou, jinak naprostý klid a pohoda. Roušky nosí minimum lidí. Jen lidé z Číny a Itálie měli zvláštní kontrolu.
stálý člen /
AbrakaDabra
stálý člen /
před 5 lety
AbrakaDabra
před 5 lety
@Zuzka14 ~ Thajsko absolutně v pohodě. Katar může být horší ale transfery jsou většinou ok, pokud nevstoupíte přímo do Kataru.
čerstvý příchozí /
hajdrich
čerstvý příchozí /
před 4 lety
hajdrich
před 4 lety
Zdravím chci se zeptat ,chci letět v listopadu do Thajska a bylo mi řečeno tady od někoho že mě z letiště převezou na hotel a budu tam muset prodělat 14 dní karanténu zda jsem zdráv a stojí to prý 1700 dolaru,muže mi k tomu někdo něco říct?Dík Jindra.
Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce /
před 4 lety
LenkaGazdova
před 4 lety
@hajdrich ~ Pokud nejste držitel nějakého typu dlouhodobého víza, tak se v listopadu do Thajska s největší pravděpodobností ani nedostanete. Pokud máte nějaké vízum a dostanete povolení ke vstupu, 14 denní karanténa ve státním zařízení by měla vycházet kolem 80 tis. bahtů.
Vložit odpověď