Očkování Zanzibar 2020
Vloženo: 29. srpna 2019
Poslední příspěvek: 17. února 2020
čerstvý příchozí /
Petr12345
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Petr12345
Dobrý den , chtěl bych se zeptat na očkování na Zanzibar.
V unoru 2020 letíme s přitelkyní na Zanzibar... Letíme z Vídně do Addis Abeba (Etiopie) tady máme 3.5 hodinový přestup a odtud letíme na Zanzibar.
Chtěl jsem se zeptat jestli potřebuji očkování proti žluté zimnici ?
Někde se dočítám ,že ano někde že ne , tak si nejsem jistý .
Děkuji za odpověď
Petr
V unoru 2020 letíme s přitelkyní na Zanzibar... Letíme z Vídně do Addis Abeba (Etiopie) tady máme 3.5 hodinový přestup a odtud letíme na Zanzibar.
Chtěl jsem se zeptat jestli potřebuji očkování proti žluté zimnici ?
Někde se dočítám ,že ano někde že ne , tak si nejsem jistý .
Děkuji za odpověď
Petr
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
Není třeba pokud nejedete na toulky po zemi .Vůbec jsem se nenechala očkovat , byla jsem v hotelu a nikdo z Čechů očkován nebyl a jezdili jsme po výletech . Naštivte výletem ostrov lásky ale výlety kupuje od místních nejen , že jsou levnější ale od nich i lepší .
čerstvý příchozí /
Filomenka
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Filomenka
před 5 lety
@Petr12345 ~ to by aj mňa zaujímalo teiz ideme teraz 11.2. z Viedne tým istým smerom na Zanzi. Možno sa uvidíme.. Len to očkovanie tiež neviem.
čerstvý příchozí /
Petr12345
čerstvý příchozí /
před 5 lety
čerstvý příchozí /
CestovatelkaL
čerstvý příchozí /
před 5 lety
CestovatelkaL
před 5 lety
Dávejte se prosím na sebe pozor a pokud jste na Zanzibaru byli nebo se tam chystáte a po návratu vám bude jakkoli divně, omanžitě navštivte lékaře. Náhoda je blbec a může při ní jít i o život.
Můj diskuzní příspěvek se týká malárie na Zanzibaru. 13.1.2020 jsme se vrátili ve výborném zdravotním stavu ze Zanzibaru. Bydleli jsme v Nungwi a ve Stone Townu. Po dvou týdnech pobytu v ČR se udělalo manželovi špatně od žaludku a následovaly vysoké teploty. V době chřipkové epidemie se nikdo nepodivil. Ale pro jistotu nás lékař poslal na vyšetření na infekci, kde diagnostikovali tropickou malárii a přestože okamžitě začali s léčením, byl manžel doslova ohrožen na životě. 14 dní ležel v umělém spánku a při plné oběhové podpoře (do pátku 14.2.2020). Nyní ho čeká ještě dlouhá cesta rehabilitace, než se bude moci vrátit domů.
Můj diskuzní příspěvek se týká malárie na Zanzibaru. 13.1.2020 jsme se vrátili ve výborném zdravotním stavu ze Zanzibaru. Bydleli jsme v Nungwi a ve Stone Townu. Po dvou týdnech pobytu v ČR se udělalo manželovi špatně od žaludku a následovaly vysoké teploty. V době chřipkové epidemie se nikdo nepodivil. Ale pro jistotu nás lékař poslal na vyšetření na infekci, kde diagnostikovali tropickou malárii a přestože okamžitě začali s léčením, byl manžel doslova ohrožen na životě. 14 dní ležel v umělém spánku a při plné oběhové podpoře (do pátku 14.2.2020). Nyní ho čeká ještě dlouhá cesta rehabilitace, než se bude moci vrátit domů.
stálý člen /
Alena_Chytráčková
stálý člen /
před 5 lety
Alena_Chytráčková
před 5 lety
@CestovatelkaL ~ To zní strašně, používali jste něco proti komárům a stejně se to stalo?
čerstvý příchozí /
CestovatelkaL
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Vložit odpověď