Jakou kosmetiku s sebou vozíte na dovolenou?
Vloženo: 7. února 2020
Poslední příspěvek: 31. srpna 2020
Administrátor /
Dáša
Administrátor /
před 5 lety
Dáša
Které kosmetické produkty s sebou vozíte na dovolenou a proč je máte rádi?
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
Kosmetikou taštičku mám malou vní je řasenka stíny rtěnka krém.Mam ji ráda krasne se vejde do příručního zavazadla do letadla Na dlouhé lety je nutná 👌👌👌
čerstvý příchozí /
Šípková
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Šípková
před 5 lety
Samozřejmě beru hygienické potřeby,sprcháč,šampon,zubní pastu,kartáček,kartáč na vlasy,potom kosmetické potřeby- krém,řasenka,nějaký pudr,rtěnka,no a opalovací krém,také po opalování,regenerační tělové mléko,a kokosový olej,Taštičky by byly super.
stálý člen /
Alena_Chytráčková
stálý člen /
před 5 lety
Alena_Chytráčková
před 5 lety
Šampon, kondicionér, opalovací krém, kartáček, pastu, antibakteriální gel, věci na líčení, odličovací sadu, masku na obličej a vlasy. Občas si nakupuji přímo v cílové destinaci, ale spíš mám své ověřené, na které jsem už zvyklá.
čerstvý příchozí /
Lenča11
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Lenča11
před 5 lety
kromě běžné kosmetiky přibalím opalovací krém s vyšším faktorem, mléko po opalování, pomádu na rty (dávám přednost jelenímu loji), krém na ruce a antibakteriální gel. Kosmetickou taštičku mám, ale tahle vypadá super na cesty.
legenda /
HankaLamb
legenda /
před 5 lety
HankaLamb
před 5 lety
@Dáša ~ právě jsme se vratili z 3tydenniho cestování po Asii. Základ je stále stejný. Základní hygienické potřeby, tedy kartáček, pasta, sprchový gel, šampon, balzám na vlasy,hřeben, lak na vlasy, balzám na rty, krém na obličej a tělový krém, krém na ruce, opalovací krém,pantenol, uchošťoury, odličovací tampony, odličovací voda, nužtičky, voděodolné náplasti, parfém, deokulička, řasenka, oční stíny, rtěnku, antibakteriální gel, vlhčené ubrousky balení 10ks.Holitko. Pokud vim, že by mohl být výskyt hmyzu, tak repelent a krém na štípance. Toto vše využiji při delší dovolené. Pokud vím, že budu na hotelu a jen kratkou dobu, tak dnes už je běžné, ze tam je sprchac a šampon, v lepších je o krém, kartáček, pasta, uchošťoury,toto se dá běžně zjistit na webu nebo zavolat na recepci, pak není nutné toho brát tolik. Při letu s Qatarem jsme dostali kartáček, pastu a krém na rty. Pokud si nejsem jistá, beru jen minibaleni, které se dá běžně koupit v drogerii(např. DM)nebo prelit do IKEA mini lahviček. Spotřebu se snažím odhadnout, abych tam ideálně spotrebovala a domu uz tuto zátěž neměla. Jinak když něco zapomenete, dnes uz není problém kdekoliv dokoupit.Ja jsem zvykla na osvědčené značky a proto toho beru z domu tolik. Vše tekuté balim do pytlíku, občas se stane, že se něco pootevre... Preji pohodove cestování.
čerstvý příchozí /
Cimba
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Cimba
před 5 lety
Já beru osobní hygienu, kartáčkem počínaje, pasta, šampon, sprcháč, masku na vlasy, tak kosmetiku na obličej, dál opalováky a krém po opalování. V případě spálení mám kosmetiku tiande.. Hřeben, holitko a parfém.. Do taštiček dal skládám i léky.. Jedná kosmetická taštička mě nestačí, vždycky nám aspoň 4 a 2 větší a letos jako již 5ty rok po sobě je to zase do Turecka 💓💓💓
nový člen /
anonym
nový člen /
před 5 lety
anonym
před 5 lety
Na dovolenou mám velmi malá balení koncetrované kosmetiky. V obchode pod 7kg, mají prostředek, který se dá využít jako šampon, sprcháč a ješte prací prostředek a vydrží mesíc, beru od nich také šnuru na prádlo, která se dá složit do miniaturního balíčku i s kolíčky. Beru si jako kometický krém olej od K.Hadka, do kterého se přidá voda, přibaluji lekarničku - naplaste a rescue krem na hojení (bachova terepie), místo pasty na zuby vozím olej zubní od pana Hádka, odlitý do lahvičky, ktera muže od letadlaa její obsah vydrží mesíc. Pak mám tuhá deodorant. opravdu vydrží 24 hodin,nezabranuje přiorzenému pocení, jen zamezuje pachu potu- čiste přírodní. Do tepla si krášlicí kosmetiku nevozím, jednak si od ní odpočinu a navíc stejné žádne líčení nevydrží v teple. A malé balení krému na opalovní, ale radejí se kryji látkou trika , než bych se mazala.
nová členka /
ApoloniaSuarez
nová členka /
před 5 lety
ApoloniaSuarez
před 5 lety
Cauky,
ja nosím par veci nakoľko rada cestujem s pri ručnou batozinou- kartacek na zuby, pastu, hrebeň na vlasy, univerzálny malý krem,makeup,riasenku,ruz.
Peknú nedelu
ja nosím par veci nakoľko rada cestujem s pri ručnou batozinou- kartacek na zuby, pastu, hrebeň na vlasy, univerzálny malý krem,makeup,riasenku,ruz.
Peknú nedelu
stálá členka /
Muffajzňa
stálá členka /
před 5 lety
legenda /
Dafr
legenda /
před 5 lety
Dafr
před 5 lety
Na dovolenou vozím základní hygienu a ráda si koupím i některé věci v zemi, kam cestuji. Dále si s sebou zabalím opalovací krémy, krémy po opalování. Šampon na vlasy si vozím svůj, manžel požívá hotelový. Taštička je pěkná, ta moje se mi už rozpadá.
Vložit odpověď