Málaga od 7 999 Kč
Zobrazit zájezdy

Málaga (Španělsko), tipy na výlety, památky a zajímavosti

Vloženo: 31. ledna 2020
Poslední příspěvek: 13. října 2022
Čert
Dostali jsme tip na Španělsko, konkrétně letovisko Málaga. Jaké se tam dají najít zajímavosti a památky? Koukám se teď, že je tam pěkná katedrála a pevnost Alcazaba a Gibralfaro. Jsou dobře dostupné autobusem, nevíte? Nebo jaké další výlety (ideálně abysme nemuseli jezdit 30 km daleko) se tam dají podniknout?

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
před 5 lety
@Čert ~ Hezký den,
v Malaze můžete také navštívit Picassovo muzeum, románské divadlo, trh Mercado Central de Atarazanas, náměstí Plaza de la Constitucion, botanickou zahradu Historico la Concepcion a Centre Pompidou.
O něco dál se nachází skalní město El Torcal, které je sice vzdálené přibližně 50 km od Malagy, ale za návštěvu rozhodně stojí.
Čert
před 5 lety
@Kristýna ~ A poradila byste prosím, jak to naplánovat, aby to dobře vycházelo a byl na všechno dostatek času? Budeme tam pouze necelé tři dny a nechceme se přesouvat nikam daleko.
Kaayaa
před rokem
Na co můžu dát tip tak je česká základna na Tarifě, je to vlastně taková farma kterou tam založily Češi poskytují tam ubytování a dokonce mají i vlastní e-shop www.eltorno.cz/ se španělskými specialitami které posílají do Čech. A kontakt přímo na tu základnu je na Facebooku pod názvem základna Tarifa. A mimo jiné provozují vodní sporty, windsurfing, surfing a projížďky na koních a další určitě stojí za návštěvu.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů