Rybaření ve Španělsku - kam vyrazit?
Vloženo: 21. ledna 2020
Poslední příspěvek: 21. ledna 2020
čerstvý příchozí /
KrálJelimán
čerstvý příchozí /
před 5 lety
KrálJelimán
Takovej možná netradiční dotaz..Chtěl bych se zeptat na rybaření ve Španělsku. Rád bych si tam vyjel lodí na moře. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov?
stálý člen /
AbrakaDabra
stálý člen /
před 5 lety
AbrakaDabra
před 5 lety
@KrálJelimán ~ A kam chceš konkrétně jet? Obvykle se jezdí na řeku Ebro na sumce. Tuším, že na moři není povolenka potřeba, jen nesmíš lovit v ustí nějaké řeky tam už je povolenka potřeba..
čerstvý příchozí /
KrálJelimán
čerstvý příchozí /
před 5 lety
KrálJelimán
před 5 lety
@AbrakaDabra ~ Chceme vyrazit do Almeríe v Andalusii. Takže myslíš, že tam není potřeba povolenka, když bych chtěl na moře? A není nějak omezenej počet vylovených ryb?
nová členka /
Aneta_Holá
nová členka /
před 5 lety
Aneta_Holá
před 5 lety
Můj manžel jezdil s prutem i do Španělska. Co si pamatuju tak míval rybářskou licenci, počet ryb ani doba lovu nebyly nijak omezené. Na Ebru je potřeba rybářská licence, rybářský lístek i doklad o zaplacení. Až přijde domů, můžu se ho doptat na více podrobností...
nová členka /
Aneta_Holá
nová členka /
před 5 lety
Aneta_Holá
před 5 lety
@KrálJelimán ~ Jinak na moře potřebuješ povolení k řízení lodi. U slabších lodí asi není potřeba..
nová členka /
Aneta_Holá
nová členka /
před 5 lety
Aneta_Holá
před 5 lety
Tady jsem k tomu ještě něco hledala a píše se tam, že licence je potřeba, jak řikám.. www.andalucia.com/rural…
nová členka /
Aneta_Holá
nová členka /
před 5 lety
Aneta_Holá
před 5 lety
Tak je to jak jsem říkala a manžel ještě říkal, že vždy jezdil do kempu Almaebre, kde mu povolenku přímo zařídili, takže nemusel nikde lítat. Slabší lodě se daly půjčit za cca 2000 Kč/den. Ale už je to pár let.. Jinak prý používá tuhle appku play.google.com/store/apps… a prý to funguje hezky, na to, že tomu na začátku vůbec nevěřil.. tak šťastný lov
Vložit odpověď