Minieuroland Klodzko - Polsko
Vloženo: 19. ledna 2020
Poslední příspěvek: 24. ledna 2020
čerstvý příchozí /
LevákBob
čerstvý příchozí /
před 5 lety
LevákBob
Dobrý den, navštívil jste někdo Minieuroloand Klodzko? Máte zkušenost s návštěvou v zimě nebo je to lepší až na jaře či v létě? A jak se vám tam líbilo? Zajímalo by mě, jestli jste to zkoušel někdo třeba vlakem, autobusem nebo je nejlepší se tam dostat autem? Děkuji moc za všechny tipy
Administrátor /
Světluš
Administrátor /
před 5 lety
Světluš
před 5 lety
Dobrý den, my jsme tam byli vloni v létě, protože jsme byli na dovolené kousek odtamtud. Jeli jsme autem, takže s dopravou neporadím. Výlet to byl pěkný, ale celý areál máte projitý určitě do 2 hodin, pokud půjdete pomalu a dáte si občerstvení.
V létě všechno kvete, hraje příjemná hudba a nám se tam moc líbilo.
V létě všechno kvete, hraje příjemná hudba a nám se tam moc líbilo.
Administrátor /
Světluš
Administrátor /
před 5 lety
věrná členka /
Darina
věrná členka /
před 5 lety
Darina
před 5 lety
Pokud pojedete na jaře, tak se určitě stavte v nedaleké japonské zahradě. Je to kousek od Kudowa Zdrój v Jarkowě ve směru na Klodzko. Všude jsou cedule ogrod japoński, takže se to dá poměrně dobře najít. Platí se asi 40 kč (dalo se i českýma korunama). přístupná byla od května.
nový člen /
Karolína_Palečková
nový člen /
před 5 lety
Karolína_Palečková
před 5 lety
@Darina ~ Ta otevírací doba se myslím měnila, loni jsme tam byli a měli už od 1. dubna otevřeno Jinak cena byla jak píšete
věrná členka /
Darina
věrná členka /
před 5 lety
Darina
před 5 lety
@Karolína_Palečková ~ aha, pardon, to jsem netušila. Když jsme tam byli tak to bylo tuším květen až září.
nový člen /
Karolína_Palečková
nový člen /
před 5 lety
Karolína_Palečková
před 5 lety
Jinak samotné Klodzko stojí za to. Jinak my jsme si udělali výlet do Národního parku Stolové hory blízko našich hranic, krásná příroda, skály, klid, ...
legenda /
Sally
legenda /
před 5 lety
Sally
před 5 lety
minieuroland.pl/
A mj. se dá s nimi komunikovat i přes messengera, ten jorkšír mě taky zajímá. Zatím jsem vznesl dotaz a tak čekám.
A mj. se dá s nimi komunikovat i přes messengera, ten jorkšír mě taky zajímá. Zatím jsem vznesl dotaz a tak čekám.
Vložit odpověď