hledám dlouhodobou spolucestující na poznávací zájezdy
Vloženo: 21. června 2018
Poslední příspěvek: 27. listopadu 2021
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
Dobrý den.
Hledám spolucestující na cesty za poznáním. Celý svět, dle domluvy. Je mi 54 jsem kuřačka. Jsem z Jihlavy. Auto na svoz na letiště mám. Ráda bych měla prima kamarádu na cesty. Nutno,aby byla finančně solventní. Prosím o odpovědi. Eva
Hledám spolucestující na cesty za poznáním. Celý svět, dle domluvy. Je mi 54 jsem kuřačka. Jsem z Jihlavy. Auto na svoz na letiště mám. Ráda bych měla prima kamarádu na cesty. Nutno,aby byla finančně solventní. Prosím o odpovědi. Eva
stálý člen /
anonym
stálý člen /
před 5 lety
anonym
před 5 lety
@anonym ~2020 RÁDA BYCH VYRAZILA NA POBYT.
Hledám pohodové,usměvavé spoluvýletníka či spoluvýletnici -kteří mají rádi humor a vtip,klid a pohodu-pohyb v přírodě či cestováni po světě
Je moc fajne a moc dobře -když je dobrá náladička,lidé si rozumí a baví je dělat spolu co je napadne a mají všichni z toho radost a dobrý pocit
Cestovala jsem i pracovala v cizině.
Ráda odpovím na Váš e-mail.
Hledám pohodové,usměvavé spoluvýletníka či spoluvýletnici -kteří mají rádi humor a vtip,klid a pohodu-pohyb v přírodě či cestováni po světě
Je moc fajne a moc dobře -když je dobrá náladička,lidé si rozumí a baví je dělat spolu co je napadne a mají všichni z toho radost a dobrý pocit
Cestovala jsem i pracovala v cizině.
Ráda odpovím na Váš e-mail.
čerstvý příchozí /
božole
čerstvý příchozí /
před 4 lety
božole
před 4 lety
@aAhoj Evi , taky hledám někoho na cestování, ráda bych na Bali kdykoliv , je mi 57 / jsem z Frýdku-Místku/ a myslím si, že jsem bezproblémový člověk, nově nekuřák, ale kuřák mi nevadí . Pro kontakt mail [Skrytý e-mail - kontaktujte soukromou zprávou na detailu uživatele], nevím jestli je nabídka ještě aktuálni.~
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 4 lety
DanaDianaNoymi
před 4 lety
@kp ~ ahoj já letím nyní v květnu do Egypta ale podzim proč ne .Prodám se ,jen ne pouhých 8 dní to je málo
stálý člen /
Opavan
stálý člen /
před 3 lety
Opavan
před 3 lety
@anonym ~
Muž 67 let (nekuřák, VŠ, očkovaný proti covidu) hledám muže x ženu jako spolucestujícího (nechci platit příplatek za single pokoj) v září či zač. října do Arménie + Gruzie. Cca 9 dní, s Čedok či Neckermann nebo jinou CK (navrhněte). Cena je cca 35 tis. Také hledám i jinam = Skotsko ap., Itálie atd. Vše poznávačky. Vyjíždím několikrát ročně. Více info v profilu, děkuji,Jiří
Muž 67 let (nekuřák, VŠ, očkovaný proti covidu) hledám muže x ženu jako spolucestujícího (nechci platit příplatek za single pokoj) v září či zač. října do Arménie + Gruzie. Cca 9 dní, s Čedok či Neckermann nebo jinou CK (navrhněte). Cena je cca 35 tis. Také hledám i jinam = Skotsko ap., Itálie atd. Vše poznávačky. Vyjíždím několikrát ročně. Více info v profilu, děkuji,Jiří
stálý člen /
Opavan
stálý člen /
před 3 lety
Opavan
před 3 lety
@anonym ~
Vložit odpověď