Kdy jet na Madagaskar?
Vloženo: 30. prosince 2019
Poslední příspěvek: 23. října 2023
čerstvá příchozí /
Ziggy
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Ziggy
Ráda bych se tu zeptala, kdy jet na Madagaskar vzhledem k tomu, co všechno tam lze vidět. Kdy lze pozorovat nejvíce zvířat? Rádi bysme se také vyhli období dešťů. Kdy tedy letět? Asi ne teď leden - únor - březen? Pak už to bude ok?
čerstvý příchozí /
Pepe70
čerstvý příchozí /
před rokem
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před rokem
legenda /
Sally
legenda /
před rokem
Sally
před rokem
@DanaDianaNoymi ~ urcite se Ti tam bude libit. Ja uz nachystany na totalku leve kycle. Tak pak podej report. Uzij si to.
Tak trochu Ti zavidim, ale moc Ti to preji
Tak trochu Ti zavidim, ale moc Ti to preji
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před rokem
DanaDianaNoymi
před rokem
@Sally ~ to je mi moc líto zvládneš to já odložila nemocnici v Ostravě , v létě mi umřel bratr dvojče a maminka už má jen mne či vnoučata , druhý bráška umřel v 39 letech v náručí maminky a je to 3 neděle co mi umřel přítel , nejlepší muž na světě a já jsem nyní zničená , zoufalá na dně ale dle psychologa mám odletět mám létání ráda a návštěvy , poznání zemí a prý přijdu na jiné myšlenky , maminka jej měla též moc ráda , Petr byl tak hodný galantní jen se bál letadla tak létám sama, moc to bolí .Kdy jdeš na operaci ? První jsi zvládl super zvládneš i tuto a zase jak tě znám hurá do světa. Mamce je 88 let . Byla jsem na focení v Brně krásné leč Petr měl jet se mnou .Madagaskar tedy poletím nemocnice v Ostravě až v lednu .Ano i vím žr do konce života budu trpět krutými bolestmi trojklanných nervů .Nebýt cestování nezvládnu je to síla v bolestech
legenda /
Sally
legenda /
před rokem
Sally
před rokem
Ahoj Dano,
Uz ma po operaci, dnes mi maji vyndat dreny a prvnich par kroku. Zatim je to v poho. Uz se tesim, az 9. prosince vyrazime na jeden den do madarskych termalu.
No zivot je nekdy kruty, ale clovek to musi prekonat. A i to cestovani tomu pomuze a Madagaskar si zamilujes az ho poznas. A kdyz se dostanes do primeho kontaktu s lemury, to je neco uzasneho a zazitek na cely zivot. Az budu doma ozvu se a nekoho Ti poradim.
Uzij si Madagaskar
Sally
Uz ma po operaci, dnes mi maji vyndat dreny a prvnich par kroku. Zatim je to v poho. Uz se tesim, az 9. prosince vyrazime na jeden den do madarskych termalu.
No zivot je nekdy kruty, ale clovek to musi prekonat. A i to cestovani tomu pomuze a Madagaskar si zamilujes az ho poznas. A kdyz se dostanes do primeho kontaktu s lemury, to je neco uzasneho a zazitek na cely zivot. Az budu doma ozvu se a nekoho Ti poradim.
Uzij si Madagaskar
Sally
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před rokem
legenda /
Sally
legenda /
před rokem
Vložit odpověď