Brač od 1 606 Kč
Zobrazit zájezdy

Pláže Brač, jaké jsou?

Vloženo: 20. prosince 2019
Poslední příspěvek: 16. ledna 2020
Anonymníkrajta
Dobrý den, vždy jsme jezdili hlavně na Makarskou. Příští rok bysme rádi zkusili dovolenou na Brači. Vím, že je tam hezký Bol, ale ten bude v létě určitě narvaný k prasknutí, jaké jiné pláže Brač ukrývá?

Odpovědi 2 odpovědi

Kristýna
před 5 lety
@Anonymníkrajta ~ Hezký den,
za mě byl Bol jednou z nejhorších pláží, kde jsem kdy byla. Znám však lidi s naprosto opačným názorem. V srpnu byla na pláži hlava na hlavě a je to tam takový Disneyland se všemi těmi stánky, vláčky a bary. Někomu to může naprosto vyhovovat a zvlášť děti si tam užijí spoustu zábavy. Vše je ale maximálně předražené, a tak vás jeden den na pláži může vyjít pěkně draho.
Nejkrásnější pláže na Brači jsem objevila paradoxně nedaleko Bolu - za vesnicí Murvica. Ve vesničce se nachází hlavní pláž, pěkná, ale také přeplněná. Když však půjdete pěšky dál, narazíte na krásné zátoky, kde si užijete naprostý klid.
Cleopatra
před 5 lety
@Anonymníkrajta ~ Nám se kdysi moc líbil Sutivan. Řekla bych, že je to jedno z nejhezcich míst na Brači. Pláži je tam hodně a všechny pěkné.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů