Harry Potter studio Londýn
Vloženo: 1. října 2019
Poslední příspěvek: 27. prosince 2019
nový člen /
StarejVandrák
nový člen /
před 5 lety
StarejVandrák
Dobrý den, navštívil jste někdo v Londýně Warner Bros studios Harry Potter? Je ta prohlídka nějak komentovaná a jaké jste z toho měli dojmy? Rád bych tam vzal děti, milujou Harryho Pottera, tak jestli z toho budou něco mít? na vstupenky jsem už koukal, maj tam nějaké normální vstupenky a pak nějakou Complete Studio Tour Package, kde je vstupné asi o 10 liber vyšší. Máte s tím někdo zkušenost, jestli stojí za to koupit tu Complete? Děkuji moc
Administrátor /
Světluš
Administrátor /
před 5 lety
Světluš
před 5 lety
Harry Potter studia v Lodýně (přesněji tedy ve Watfordu) je podle mě "must see" pro všechny nadšence do HP. Já tam byla několikrát a ještě jsem se toho všecho nenabažila! Takže pro děti to bude určitě neskutečný zážitek.
Na začátku se vás ujme zaměstnanec studia a zavede vás do místnosti s plakáty všech filmů, kde se vás zeptá na pár otázek a něco trochu poví, poté přijedete do menšího kina, kde vám pustí povídání hlavních herců a poté již následuje samostatná prohlídka. Ve studiích můžete být jak dlouho chcete (samozřejmě do zavíračky).
Myslím, že vám stačí základní vstupné, to dražší zahrnuje nějaké prospekty a něco sbíráte (přesně nevím, nikdy mi to nepřišlo důležité).
Pokud máte ještě nějaké otázky, tak se klidně ptejte
Na začátku se vás ujme zaměstnanec studia a zavede vás do místnosti s plakáty všech filmů, kde se vás zeptá na pár otázek a něco trochu poví, poté přijedete do menšího kina, kde vám pustí povídání hlavních herců a poté již následuje samostatná prohlídka. Ve studiích můžete být jak dlouho chcete (samozřejmě do zavíračky).
Myslím, že vám stačí základní vstupné, to dražší zahrnuje nějaké prospekty a něco sbíráte (přesně nevím, nikdy mi to nepřišlo důležité).
Pokud máte ještě nějaké otázky, tak se klidně ptejte
nový člen /
StarejVandrák
nový člen /
před 5 lety
StarejVandrák
před 5 lety
@Světluš ~ Předpokládám, že je to asi vše v angličtině že? A ta prohlídka probíhá tedy tak, že se to projde celé s průvodcem a pak je možné se kamkoliv vrátit?
Administrátor /
Světluš
Administrátor /
před 5 lety
Světluš
před 5 lety
@StarejVandrák ~ Ano všechny nápisy jsou v angličtině. Nene s průvodcem je pouze ta první místnost, poté už si můžete všechno procházet sami.
Administrátor /
Dáša
Administrátor /
před 5 lety
Dáša
před 5 lety
@Kijara ~ Každé pondělí je otevřeno. I tohle pondělí 30. 12. viz www.wbstudiotour.co.uk… Jinak vždy první prohlídka od 10 hodin.
Vložit odpověď