Jak zjistit odkud to letí?
Vloženo: 21. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 12. února 2020
čerstvý příchozí /
Vero
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Vero
Dobry den. Jak pomoci cloveku na letisti Viden ktery neumi zadny jazyk, aby vedel kam ma jit? Stalo se totiz ze mu letadlo uletelo a tak ceka na dalsi ale neni si jisty jestli je na spravnem miste. Dekuji predem
legenda /
Arne1
legenda /
před 5 lety
Arne1
před 5 lety
Někoho za ním poslat...
Někdo mu měl předem vysvětlit organizaci letiště na nějakém příkladu u nás. Pak už jsou všechna letiště stejná. Všude jsou cedulky, čísla přepážek (Gate), u gate jsou obrazovky s údaji o odbavovaných létadlech. Vídeň mi připadá jednodušší než Praha.
No a když neumí jazyk - koupit mu smartfon a do něj nainstalovat Google translator s příslušnými jazyky, jde to i offline. Ale ještě lepší mu do toho koupit nějaká data, dnes jsou za pár korun. Pak funguje překlad fotografovaného textu a případně i překlad mikrofon / reproduktor. Když ho mohou používat zdravotníci v Egyptě, tak by to snad komunikaci na letišti zvládlo.
Někdo mu měl předem vysvětlit organizaci letiště na nějakém příkladu u nás. Pak už jsou všechna letiště stejná. Všude jsou cedulky, čísla přepážek (Gate), u gate jsou obrazovky s údaji o odbavovaných létadlech. Vídeň mi připadá jednodušší než Praha.
No a když neumí jazyk - koupit mu smartfon a do něj nainstalovat Google translator s příslušnými jazyky, jde to i offline. Ale ještě lepší mu do toho koupit nějaká data, dnes jsou za pár korun. Pak funguje překlad fotografovaného textu a případně i překlad mikrofon / reproduktor. Když ho mohou používat zdravotníci v Egyptě, tak by to snad komunikaci na letišti zvládlo.
legenda /
pavel666
legenda /
před 5 lety
pavel666
před 5 lety
@Sally ~ já už tam byl 4x a pokaždý jak byly dveře někdo u nich kontroloval letenky a posilal kam jit.Já jel tim busem az na konec akorát jsem si hlidal číslo brány kde vylezt -a tam uz zase čekali a kontrolovali.To Atlanta tam je metro a tam už nikdo nečeká a neradí,tam je to pokus omyl pokud máš na to čas
Vložit odpověď