Thajsko - dovolená na vlastní pěst
Vloženo: 21. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 22. července 2020
nový člen /
Anonymníkrajta
nový člen /
před 5 lety
Anonymníkrajta
Dobrý den, chtěli bysme využít sezónu a vyrazit prozkoumat Thajsko a dovolená na vlastní pěst se nám zdá jako nejlepší způsob. Byl jste někdo bez cestovky? Dají se ještě takhle pozdě sehnat levné letenky? Je lepší volit přestup v Bangkoku nebo letět rovnou od nás třeba s Qatar Airways na Phuket? Na kolik pak vyjde doprava lodí na jednotlivé ostrovy?
čerstvý příchozí /
Beda1
čerstvý příchozí /
před 4 lety
Beda1
před 4 lety
@Anonymníkrajta ~ Ahoj.
Vůbec se toho neboj. Procestovali jsme hodně států v Asii a to s omezenou angličtinou jen s baťohem a to je nám přes 50. Jezdíme každý rok v lednu nebo únoru na měsíc. Doporučil bych pár dni v Bangkoku je to zajímavé město které nespí. Já bych se Phuketu a Pataye vyhnul je to jak Makarská v Chorvatsku. Sám mám nejraději ostrov Phangan a Lantu. Letos jsme byli v 13 dní V Barmě a 13 na Phangan. Bylo to super Barma je jeden z nejhezčích států v Asii podle mě. Kup letenky kolem června až srpna do Banku a hlavně se toho nebát, stojí to za to
Beda
Vůbec se toho neboj. Procestovali jsme hodně států v Asii a to s omezenou angličtinou jen s baťohem a to je nám přes 50. Jezdíme každý rok v lednu nebo únoru na měsíc. Doporučil bych pár dni v Bangkoku je to zajímavé město které nespí. Já bych se Phuketu a Pataye vyhnul je to jak Makarská v Chorvatsku. Sám mám nejraději ostrov Phangan a Lantu. Letos jsme byli v 13 dní V Barmě a 13 na Phangan. Bylo to super Barma je jeden z nejhezčích států v Asii podle mě. Kup letenky kolem června až srpna do Banku a hlavně se toho nebát, stojí to za to
Beda
stálý člen /
Johanes
stálý člen /
před 4 lety
Johanes
před 4 lety
@Anonymníkrajta ~ Ahoj v této době do Thajska se neleta je tam období dešťů. Do Thajska a jejich ostrovy se létá od prosince do února
stálý člen /
Johanes
stálý člen /
před 4 lety
Johanes
před 4 lety
@Anonymníkrajta ~ ještě tak brezen a duben aleto jen ostrovy Ko Samui Ko Nang a Ko Pipi na Samui se létá s přestupem v Bangkoku nebo přímo z Vídně Frankfurtu nebo Amsterdamu. Mě je 72 a létám sám a bez cestovky už 8 let a bez angličtiny
Vložit odpověď