Faraonova pomsta
Vloženo: 8. března 2013
Poslední příspěvek: 25. listopadu 2019
anonym /
anonym
anonym /
před 12 lety
anonym
Dobrý den, mám takový dotaz - manžel chce strávit letošní letní dovolenou v arabské zemi. Bojím se ale faraona, stačí mně totiž jakýkoliv problém s jídlem a mám zkaženou dovolenou. Máte nějaké zkušenosti, jak se tomu vyhnout nebo co mám dělat?
čerstvý příchozí /
Michal_Neřeknu
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Michal_Neřeknu
před 5 lety
Před cestou probiotika, na místě slivovice/fernet a jste ok. Když už vás něco postihne tak Endiaron či Ercefuryl. Jinak vždy lepší použít lokální přípravky.
čerstvý příchozí /
Michal_Neřeknu
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Michal_Neřeknu
před 5 lety
@anonym ~ Dneska už se dělá očkování vážně na vše. A co nepříznivé účinky očkování?
čerstvá příchozí /
anonym
čerstvá příchozí /
před 5 lety
anonym
před 5 lety
Prevence už doma ve formě probiotik. Můžete vzít i sebou ty, kterým nevadí být v teple a nemusí být ani na pokoji v ledničce. Před cestou si nechte předepsat Ercefuryl - je to složením stejné jako v Egyptě Antanal, který tam koupíte mnohem dráž v každé lékárně nebo u delegátů. Nepijte jejich vodu - z kohoutku, pouze balenou, to je základ. Pokud míváte potíže, nedávejte si do nápojů jejich led, nebo si zjistěte, jestli je jejich led z balené vody. Nepřecpávejte se, pokud si nejste jisti, nejezte žádné majonézy a hlavně maso pouze řádně propečené. Pokud i tak se objeví i malé potíže, nebojte se Antanal nebo Ercefuryl nasadit okamžitě. Nefunguje jako prevence, ale při počátečních potížích je bez problémů. Asi záleží i na hotelu, ale jsou hotely, kde jsem nezažila turistu, který by faraona dostal, a to jsem tam byla několikrát na stejném místě...
nová členka /
anonym
nová členka /
před 5 lety
anonym
před 5 lety
@Michal_Neřeknu ~ Máte pravdu očkuje se kde co. Vedlejší účinky - alespoň u mě žádné nejsou. Jsem ráda, že toto očkování existuje. Jinak bych nemohla nikam jet. Žádná slivovice ani ercefuryl na mě nefungují. Přeji vše dobré.
Vložit odpověď