Jaké jsou podle vás nejlepší sjezdovky v České republice?
Vloženo: 3. října 2019
Poslední příspěvek: 4. října 2019
čerstvý příchozí /
Nejkulaťoulinkatějšíkulililička
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Nejkulaťoulinkatějšíkulililička
Jaké jsou podle vás nejlepší sjezdovky v ČR? Kam jezdíte nejraději? Díky za nové nápady
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
Těžká otázka , Fischer , Blue Style , Exim ale nejlépe vyhledám na Invia.cz tam mi vše zajistí , nejraději Egypt ten miluji ale i super exotiku
Administrátor /
Světluš
Administrátor /
před 5 lety
čerstvá příchozí /
Žabka1
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce /
před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Nejkulaťoulinkatějšíkulililička ~ Zdravím,
za mě je lyžování nejlepší ve Špindlu, Jánských Lázních, Peci pod Sněžkou a Dolní Moravě . Obzvlášť Jánské Lázně mě velmi překvapily délkou sjezdovek, která trochu připomíná sjezdovky v Alpách.
za mě je lyžování nejlepší ve Špindlu, Jánských Lázních, Peci pod Sněžkou a Dolní Moravě . Obzvlášť Jánské Lázně mě velmi překvapily délkou sjezdovek, která trochu připomíná sjezdovky v Alpách.
čerstvý příchozí /
Plyšák
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Plyšák
před 5 lety
@Nejkulaťoulinkatějšíkulililička ~ Osobně mám rád v Čr Klínovec. Ze zahraničních pak nedám dopustit na Itálii a Alta Badia.
nový člen /
Hippie
nový člen /
před 5 lety
Hippie
před 5 lety
@Nejkulaťoulinkatějšíkulililička ~ Rozhodně Špindlerův Mlýn, jak tu píše víc lidí. Pokud máte raději klid, tak vyrazte na sjezdovku Stoh. Lze u ní zaparkovat nebo využít skibus. Vršek je dost prudkej, ale dole si zalyžuje celá rodina. Nahoru jezdí klasická kotva.
Vložit odpověď