Lago di Garda od 932 Kč
Zobrazit zájezdy

Zábavní park Gardaland

Vloženo: 1. října 2019
Poslední příspěvek: 28. dubna 2024
Petr01
Dobrý den, rádi bysme na jaře po cestě do Itálie navštívili zábavní park Gardaland. Platí se pouze jednorázové vstupné nebo tam jsou rozdílené ceny vstupů na jednotlivé atrakce? A jak je to tam s frontama, dá se to všechno stihnout za jeden den? Musím si prostudovat ceník a zjistit, jestli se vstupenky nedají koupit online. Nevíte ještě jaká je otevírací doba mimo sezónu?

Odpovědi 2 odpovědi

TravelAddict
před 5 lety
@Petr01 ~ Ahoj Petře, Gardaland je největší zábavní park co jsem viděl. Každý rok se zvětšuje, tenhle rok přibyla nová čtvrť Peppa Pig. Jinak tam jsou i další jako Divoký západ, Atlantida, Magická, Pirátská, Farmářská atd...My jsme byli jeden den, ale rozhodně jsme neprošli všechno. Atrakce se dělí podle výšky, a je to striktně respektováno vzhledem k bezpečnosti.
Doporučuju tam být už ráno na otvíračku, kdy proběhne pěkná show při otevření bran. Bývá hodně lidí, takže návštěva je lepší mimo víkend..i tak se kupodivu, ale netvořily velký fronty a všechno odsejpalo. Případně se dá připlatit asi 5 euro a předbíháš fronty. Zaplatíš vstup na začátku a pak už se jen bavíš. Jídlo je klasicky uvnitř celkem předražené, super, ale je že si po příchodu můžeš v hale nechat batoh i s jídlem nebo další věci.
anonym
před 5 měsíci
jsou tam atrakce i pro male deti. My tam byli s 2,5 letou, takze 3,5 léta si to uzije urcite take. Lístky se vyplatí koupit přes internet, jsou o trochu levnější, než kdybyste je kupovali na místě - tiqets.tp.st/tCgjPNBa

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů