Nejoblíbenější středisko v Tyrolsku?
Vloženo: 11. listopadu 2018
Poslední příspěvek: 18. září 2019
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
Ahoj. Jaké máte nejoblíbenější středisko v Tyrolích? Napište prosím své zkušenosti. Jezdíme moc rádi na lyže a samo že si chceme vychytat to nej.. Díky Danča
legenda /
Arne1
legenda /
před 6 lety
Arne1
před 6 lety
Dokud jsme s kamoškou jezdili na lyže, tak jsme nejraději jezdili na Sella Rondu a protože nejsme magoři na černé sjezdovky tak nám nejvíce učarovalo středisko Alta Badia. Ale je to Sella Ronda - takže jsme samozřejmě podle chuti přejížděli i do jiných středisek, i na Kronberg - ale ten nás moc neuchvátil.
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
Díky za odpověď Arne Sella Ronda je ale už v Itálii ne? je teda lepší jet zalyžovat do Itálie? taky zrovna nejsme na nějaký zběsilosti, radši si zajezdíme na pohodovějších sjezdovkách. jaký je rozdíl mezi italskými a rakouskými středisky?
Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce /
před 6 lety
Kristýna
před 6 lety
@anonym ~ Dobrý den, můžu doporučit například lyžování na ledovci Hintertux, které nabízí celoročně perfektní sněhové podmínky a navíc je jediným střediskem v Rakousku, kde se lyžuje 365 dní v roce. Z 57 km sjezdovek je většina červených, ale i začátečníci si zde dobře zalyžují. Pokud vyhledáváte noční život a po lyžovačce hned nepadnete unavení do postele, tak se vám bude líbit středisko Ischgl nebo Saalbach. Je zde spousta apres-ski barů a clubů, a o zábavu je postaráno jak na sjezdovce, tak i večer ve městě. V Ischglu se nachází spousta velmi širokých sjezdovek, která jsou perfektní pro začátečníky a celý areál nabízí 172 km sjezdovek.
V neposlední řadě ještě musím zmínit jedno z nejoblíbenějších středisek vůbec a tím je Kitzbühel. Úžasné lyžování vhodné pro pokročilé i pro rodiny s dětmi, kde si můžete mimo jiné užít také skvělé apres-ski, restaurace v kouzelném centru či nakupování. Nachází se zde také jedna z údajně nejtěžších sjezdovek na světě- Streif.
Ski resortů je v Tyrolsku opravdu mnoho, zmínila jsem pouze pár mých oblíbených. Už jste někdy lyžovali v Rakousku? Pokud ano, kde se vám líbilo nejvíce?
Itálie je také úžasná, Dolomiti jsou naprosto jedinečné neokoukané hory a je zde velká šance, že vám bude po většinu dovolené svítit slunko. Rozhodně můžu doporučit lyžování kolem masivu Sella Ronda, kde je spousta skvělých středisek. Já byla ubytovaná ve Val Gardeně a byla jsem maximálně spokojená.
V neposlední řadě ještě musím zmínit jedno z nejoblíbenějších středisek vůbec a tím je Kitzbühel. Úžasné lyžování vhodné pro pokročilé i pro rodiny s dětmi, kde si můžete mimo jiné užít také skvělé apres-ski, restaurace v kouzelném centru či nakupování. Nachází se zde také jedna z údajně nejtěžších sjezdovek na světě- Streif.
Ski resortů je v Tyrolsku opravdu mnoho, zmínila jsem pouze pár mých oblíbených. Už jste někdy lyžovali v Rakousku? Pokud ano, kde se vám líbilo nejvíce?
Itálie je také úžasná, Dolomiti jsou naprosto jedinečné neokoukané hory a je zde velká šance, že vám bude po většinu dovolené svítit slunko. Rozhodně můžu doporučit lyžování kolem masivu Sella Ronda, kde je spousta skvělých středisek. Já byla ubytovaná ve Val Gardeně a byla jsem maximálně spokojená.
Vložit odpověď