Prater Vídeň - ceny atrakcí
Vloženo: 6. září 2019
Poslední příspěvek: 3. listopadu 2019
čerstvý příchozí /
MarcelaEla
čerstvý příchozí /
před 5 lety
MarcelaEla
Hezký den, měla bych otázku pro ty, co již navštívili zábavní park Prater, co tam kromě kolotočů je? Nějak to nemůžu dohledat tak ať mám přehled A jaké jsou ceny atrakcí? Kolik si máme připravit pro dvě děti (2, 5 let). Moc děkuji
Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce /
před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@MarcelaEla ~ Hezký den,
Prater jsem navštívila několikrát, rozhodně patří mezi nejlepší zábavní parky, které jsem kdy navštívila. Atrakcí je tu opravdu mnoho, od menších kolotočů a atrakcí pro malé děti po ty nejděsivější horské dráhy. Ceny atrakcí se pohybují mezi 1,50e a 5e. Mimo kolotočů a atrakcí je zde samozřejmě spousta stánku s občerstvením, střelnice, Praterská věž, vláček, čtyřkolky atd.
Prater jsem navštívila několikrát, rozhodně patří mezi nejlepší zábavní parky, které jsem kdy navštívila. Atrakcí je tu opravdu mnoho, od menších kolotočů a atrakcí pro malé děti po ty nejděsivější horské dráhy. Ceny atrakcí se pohybují mezi 1,50e a 5e. Mimo kolotočů a atrakcí je zde samozřejmě spousta stánku s občerstvením, střelnice, Praterská věž, vláček, čtyřkolky atd.
stálá členka /
Jitka_V
stálá členka /
před 5 lety
Jitka_V
před 5 lety
@MarcelaEla ~ Vstupné do parku se neplatí, platí se za každou atrakci zvlášť. Ceny jsou o něco dražší než na české pouti. Mně se nejvíc líbilo Muzeum voskových figurín Madame Tussaud.
Vložit odpověď