Kompenzace za zpožděný let u Smartwings
Vloženo: 21. srpna 2019
Poslední příspěvek: 22. srpna 2019
čerstvý příchozí /
Masterpiece
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Masterpiece
Před nedávnem jsme se vrátili z Bulharska a byl to dočista horor. Let měl neskutečný zpoždění a s dětma to bylo opravdu něco. Bavili jsme se s nějakými čechy o možnosti náhrady na zpožděný let. Zkoušel jsem hledat na netu, ale nejsem z toho úplně moudrej..kompenzace za zpožděný let Smartwings snad ani nikde neuvádí, vůbec tomu nerozumím, dokázal by mi s tím někdo poradit prosím? chtěl bych hlavně vědět, jaký mám možnosti..
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 5 lety
DanaDianaNoymi
před 5 lety
proč se neobrátíte přímo na leteckou společnost? Kompenzace je a po 6 hodinách zpoždění vysoká ale měli jste se ihned obrátit na Travel Servise již na letišti v Praze při příletu škoda že už je to měsíc .Snad o ještě uznají.
stálá členka /
Mirka24
stálá členka /
před 5 lety
Mirka24
před 5 lety
@Masterpiece ~ já jsem využila služeb www.vasenaroky.cz a vyplatilo se to. Sice to trvalo asi rok a půl, ale dostala jsem za zpožděný let hodně slušnou kompenzaci. Všechno za mě zařídili, nemusela jsem se vlastně o nic starat, pouze doložit požadované doklady. Komunikace elektronicky. Můžu vřele doporučit.
Byl Vám zrušen nebo zpožděn let?
Ověřte si nárok na odškodnění za zpoždění letu nebo zrušení letu. Výše náhrady může dosáhnout až 600 € a lze o ni požádat až 3 roky zpětně. Zdarma si zkontrolujte výši náhrady online.
Vložit odpověď