Svatba v Thajsku
Vloženo: 2. srpna 2019
Poslední příspěvek: 12. října 2019
nový člen /
Kláraa
nový člen /
před 5 lety
Kláraa
Dobrý den, minulý rok jsme navštívili Thajsko ostrov Koh Samui. A od té doby na tuhle dovolenou nemůžeme zapomenout. Přítel mě minulý týden požádal o ruku a mně od té doby běhá v hlavě svatba v Thajsku. Ale absolutně netuším zda je jednoduché to zařídit a co to všechno obnáší. Bral jste se někdo v zahraničí? Ideálně v Thajsku. Děkuji za odpovědi.
Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce /
před 5 lety
LenkaGazdova
před 5 lety
@Kláraa ~ V první řadě gratuluji V druhé řadě bych vám doporučila si svatbu udělat pouze neoficiální dle vašeho přání (buddhistický obřad, obřad na pláži apod.) a potom v ČR oficiální svatbu na úřadě. Pokud si zadáte do google "wedding Ko Samui" určitě vám vyjede nabídka z řady hotelů a agentur, které obřad mohou zařídit. To je asi úplně nejjednodušší varianta. Samozřejmě si svatbu v Thajsku můžete udělat i oficiální, pak se ale připravte na obíhání úřadů nejen v ČR ale i v Thajsku (případě vám to v Thajsku zařídí agentura, je to ale dražší varianta). Řeším teď svatbu v Malajsii (protože zde žiji) a to papírování bych nepřála ani nejhoršímu nepříteli. Takže radím udělat si hezký symbolický obřad a oficiální část v ČR.
nový člen /
Kláraa
nový člen /
před 5 lety
Kláraa
před 5 lety
@LenkaGazdova ~ Dobrý den Lenko, už jste vdaná? jak to proběhlo? Pořád se rozhoupáváme a řešíme, že kdyby, tak asi jedině neoficiální svatba. Oficiální by byla moc složitá. Nevidím v tom ani žádnou výhodu. Chtěla jsem se zeptat, nevíte s jakým předstihem vše zařizovat? Svatba je prozatím v plánu cca na březen. A myslíte, že je dobrý nápad si to zařizovat zcela sami bez agentury (jestli to nakonec skutečně vyjde levněji)? Díky
Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce /
před 5 lety
LenkaGazdova
před 5 lety
@Kláraa ~ Ještě ne Cenu a předstih bohužel vůbec nemám tušení. Asi bude hodně záležet na požadavcích. Kdyžtak na FB je skupina Češi a Slováci v Thajsku, je tam i několik lidí, kteří žijí na Ko Samui (i jinde v Thajsku), tak ti by mohli mít nějaké tipy a bližší info.
nový člen /
Kláraa
nový člen /
před 5 lety
Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce /
před 5 lety
LenkaGazdova
před 5 lety
@Kláraa ~ to věřím, někde na pláži to bude určitě super, tak držím palce, ať to dopadne
Vložit odpověď