Příspěvek zaměstnavatele na dovolenou
Vloženo: 24. července 2019
Poslední příspěvek: 31. července 2019
nový člen /
Elf
nový člen /
před 5 lety
Elf
Dobrý den, rád bych čerpal příspěvek od zaměstnavatele na letošní dovolenou v Itálii. Problém je v tom, že potřebuji vše na jedné faktuře, což není moc reálné v případě, že si chceme vše zařizovat sami. Pokud bych využil služeb CK, tak jedině německých, tam ale vzniká opět problém v tom, že to nebude v české měně. Má někdo řešení? Jak toto řešíte vy?
legenda /
Sally
legenda /
před 5 lety
Sally
před 5 lety
@Elf ~
on totiž zaměstnavatel ví, jak se to dá udělat aby byli spokojeni všichni.
My už 4 roky příspěvek (bohužel) nemáme, ale naposledy jsem to měl možná složitější než Vy. Jako firma máme smlouvu s jednou (ne zrovna levnou) CK, přes kterou se brali veškeré dovolené s nějakým příspěvkem. Já měl od jiné CK výhru 1000,- Kč a slevu dalších 500,- a příspěvek k té "naší" CK. A jak to udělat, aby člověk nepřišel o nic. Domluvilo se to v "naší" CK i u zaměstnavatele, a šlo to.
Máte tam platbu (asi) v cizí měně. To je skutečně na domluvu (pokud to ovšem jde) s Vaším zaměstnavatelem. Každá firma má pravidla nastavená jinak. Proto jsem psal o té domluvě. A byly to u nás i dětské tábory, kdy jsem se domlouval na části platby na jeden tábor a část na druhý tábor, abych nepřišel o příspěvek. myslím, že za zeptání člověk nic nedá, a vše je jen o domluvě.
Držím Vám palce
on totiž zaměstnavatel ví, jak se to dá udělat aby byli spokojeni všichni.
My už 4 roky příspěvek (bohužel) nemáme, ale naposledy jsem to měl možná složitější než Vy. Jako firma máme smlouvu s jednou (ne zrovna levnou) CK, přes kterou se brali veškeré dovolené s nějakým příspěvkem. Já měl od jiné CK výhru 1000,- Kč a slevu dalších 500,- a příspěvek k té "naší" CK. A jak to udělat, aby člověk nepřišel o nic. Domluvilo se to v "naší" CK i u zaměstnavatele, a šlo to.
Máte tam platbu (asi) v cizí měně. To je skutečně na domluvu (pokud to ovšem jde) s Vaším zaměstnavatelem. Každá firma má pravidla nastavená jinak. Proto jsem psal o té domluvě. A byly to u nás i dětské tábory, kdy jsem se domlouval na části platby na jeden tábor a část na druhý tábor, abych nepřišel o příspěvek. myslím, že za zeptání člověk nic nedá, a vše je jen o domluvě.
Držím Vám palce
věrná členka /
Mia07
věrná členka /
před 5 lety
Vložit odpověď