Cestovka travelsnack
Vloženo: 27. května 2019
Poslední příspěvek: 27. února 2023
čerstvý příchozí /
Růžička
čerstvý příchozí /
před 5 lety
Růžička
Prosím o radu na cestovní kancelář travelsnack jestli se opravdu mohu spolehnout ze odletime na dovolenou
nový člen /
Veva
nový člen /
před 5 lety
Veva
před 5 lety
@Ananas ~ Prosím urobte tak čo najskór,mňa už oslovilo viac ĺudí a zajtra sa polícia v ramci celého Slovenska asi nezastaví.Tak nech sa to pohne i v Cechách,nakoĺko sídlo je v Prahe a konateĺku Hanu Kondrasovu zrejme pod mostom,zároven aj s novym konateĺom Zoltánom Nagyom.Zároveň ďakujem všetkým,čo ma kontaktovali a prajem Nám veĺa šťastia,aby sa Nam spoločnými silami podarilo celú túto posádku Travelsnack poslať na krásnu dlhodobú dovolenku💪💪💪
nový člen /
RS
nový člen /
před 5 lety
RS
před 5 lety
@Ananas ~ Já tam asi ráno dojdu podat trestní oznámení se všemi podklady, co mám, ještě jsem napsal do hotelu v Egyptě a poslal jim i ten "voucher", tak jestli přijde odpověď, tak i s ní. A pak to všechno pošlu ještě do do Novy, Primy a ČT, ti po tom skočí, musí to už někdo sakra zastavit.
čerstvý příchozí /
peta075
čerstvý příchozí /
před 5 lety
peta075
před 5 lety
Co se týče cestovní kanceláře Travelsnack.org je to jeden velký podvod a myslím, že je na místě se obávat nejhoršího. Začne to skvělým jednáním a skončí to sliby a nakonec podvodem. Já tímto podvodem přišel bohužel o částku 25800kč. Začnou se ohánět občanským zákoníkem na vrácení peněz a když dojde na den D nedostanete ani korunu. Ale z vesela si prodávají zájezdy dál. Trestní oznámení, už je podané. Bzdil
čerstvý příchozí /
peta075
čerstvý příchozí /
před 5 lety
peta075
před 5 lety
Cestovní kancelář Travelsnack.org se tváří na začátku jako super cestovka, ale opak je pravdou já k dnešnímu dni přišel o 25800kč. Nejprve se to jeví jako super dovolená, ale nesmíte ji stornovat poté, už se ohánějí občanským zákoníkem a nakonec neuvidíte jako já vůbec nic. Trestní oznámení, už je podané. Je mi jasné, že peníze, už asi neuvidím, ale varovat ostatní mi připadá jako dobrá věc.Bzdil
Vložit odpověď