Spolucestující 2020
Vloženo: 23. prosince 2019
Poslední příspěvek: 26. ledna 2020
čerstvá příchozí /
Alika
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Alika
Ahoj. Jsem žena (48) z podhůří Jesenickych hor . Podle času a možností sem tam někam vyrazím u nás nebo do světa. Teda nejdál zatím Evropa. Někdy sama , někdy s někým s přátel (ne vždy mají čas ), někdy s dětmi . Ty už jsou ale dospělé a cestují po vlastní ose. Spíš cestuji na vlastní pěst . Je to více zábavy a adrenalinu. Kam v roce 2020 ?Portugalsko , jih Španělska, Skotsko. ... nebo zde u nás víkend skoro kdekoli . Všude je to krásné. Jen je to potřeba umět vidět. Někdo na společné cesty přibližně mého věku ?
stálý člen /
Opavan
stálý člen /
před 5 lety
Opavan
před 5 lety
Dobrý den Aliko, jsem na tom obdobně, ale problém je (tedy pro Vás, že jsem o dost starší Portugalsko vřele doporučuji, procestoval jsem, krása! Jezdím 3 - 5 x ročně ("do světa"). Skotsko bych bral a v plánu mám Indii.
Hodně štěstí přeji (nejen při hledání), mějte se krásně, Jiří
Hodně štěstí přeji (nejen při hledání), mějte se krásně, Jiří
čerstvá příchozí /
Alika
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Alika
před 5 lety
@Opavan ~ Zdravím Opavane . Podle toho cestování jsi docela akční a pak věk je jen číslo. Já se trochu obávám těch "exotických" zemí , ale proč to někdy nezkusit. Pokud tě zaujalo Skotsko, tak třeba se můžeme někdy, někde na půl cesty mezi Opavou a Šumperkem potkat a třeba něco domluvíme.
čerstvá příchozí /
Alika
čerstvá příchozí /
před 5 lety
Vložit odpověď