HOTEL AURORA BAY od 3.10.2018
Vloženo: 23. ledna 2018
Poslední příspěvek: 4. srpna 2018
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
Ahoj vsichni, chastame se poprve navstivit Egypt, tak zkousim jestli nekdo zkusenejsi neplanuje pobyt v hotelu AURORA BAY od 3.10.2018.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
AUROŘE SE VYHNĚTE VELKÝM OBLOUKEM!!!
Já byla v Egyptě už 7krát ,ale nic horšího jsem nezažila. Pokud se chcete koupat v moří tak ho prakticky nenajdete! po 800m dlouhém molu vlezete do do 20x20m ohrazeného prostoru s vodou při přílivu po ramena. O jídle a čistotě ani nemluvím
Já byla v Egyptě už 7krát ,ale nic horšího jsem nezažila. Pokud se chcete koupat v moří tak ho prakticky nenajdete! po 800m dlouhém molu vlezete do do 20x20m ohrazeného prostoru s vodou při přílivu po ramena. O jídle a čistotě ani nemluvím
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Paní z předešlého příspěvku asi byla 7krát v Egyptě,ale zřejmě netuší,že Aurora je i v Marse Alam,tam teda opravdu molo není..My se tam taky letos chystáme v říjnu.Jen tedy loňi nám paní říkala,že tam chtěla jet a v srpnu už nebylo místo.Tak termín letos budeme řešit dříve.Potkaly jsme ji na Utopii tam bylo moc fajn,byli jsme tam 2krát.Na pláži Aurory jsme byli jen šnorchlovat,chodily jsme tam z hotelu Brayka,bylo to kousek podél pobřeží a musíme říct,že podmořský život nádhera.Tak víme do čeho jdeme.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Dejte pak vedet od kdy (a od kud) se tam chystate
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Předběžně máme vybrané termíny do Aurory na 17. nebo18.10 z Brna(jsme od Kroměříže).Na 11-12dní.Rezervaci,ale budeme dělat nejdříve v květnu.Nastupuji do nové práce a nevím kolik mi budou ochotni uvolnit dovolené.Klidně by jsme jeli i na 15dní,to si ale myslím,že neklapne.Každopádně pojedeme.Už se těším na moře.Má to tam Blue Style tak že animace v češtině což je taky super.Procházkou mrkneme i k vedlejšímu hotelu(Brayka),kde jsou taky pěkné korály.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Hmm tak to se mineme - my se 18teho vracime.
anonym /
anonym
anonym /
před 7 lety
anonym
před 7 lety
Třeba ještě termín přehodnotíme.V průběhu května sem ještě napíšu.Třeba by jsme jeli i dřív.
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
Proč hruza?,vždyť pláž je tam bombastická.Napište prosím, pro ty co se tam na podzim chystají vaše postřehy.
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 6 lety
anonym /
anonym
anonym /
před 6 lety
anonym
před 6 lety
V dubnu jsme byli v Auroře Oriental Bay, bylo to úžasné, skvělé, žádné molo tam není, vstup je pro malé děti , po pár metrech /30 - 40, mám blbý odhad/ je hloubka, krásné korály jsou až kousek směrem k moři, z kraje zátoky jsou korály zničené turisty, lezou kam nemají a ještě se postaví do korálů a dělají, že neslyší, jak na ně dozorující píská. Musí se jednat o jinou Auroru, tady se chodí přes silnici k moří, pláž, bar bez výhrad, jídlo dobré, ráda se vrátím. Dejte si satelitní mapu a prohlídněte si pláž, po molu ani památky.
Vložit odpověď