Hledám spolucestující
Vloženo: 12. května 2021
Poslední příspěvek: 1. června 2021
čerstvý příchozí /
Roberto
čerstvý příchozí /
před 3 lety
Roberto
Zdravím, hledám zde parťačku na pohodovou dvoutýdenní, nebo týdenní dovolenou u moře v Chorvatsku, Řecku, nebo Španělsku (odjezd nejlépe poslední týden v červnu) destinace na domluvě ... Jmenuji se Robert jsem z Prahy a je mi 42 let - miluju dovolenou u moře a nemám letos s kým vycestovat. Jsem komunikativní a otevřený zábavě (pracujicí, sympatický, SŠ). Našel bych zde někoho podobného cca do 49let věku? Krom relaxu u moře a na pláži se rád kdykoli pobavím např. v restauraci či u sportu... Nebráním se klidně případně i bližšímu seznámení . Děkuji za případnou odezvu a budu se těšit!! Kontakt prosím na tel. 607508408
legenda /
DanaDianaNoymi
legenda /
před 3 lety
stálý člen /
Opavan
stálý člen /
před 3 lety
Opavan
před 3 lety
Muž 67 let (nekuřák, VŠ, očkovaný proti covidu) hledám muže x ženu jako spolucestujícího (nechci platit příplatek za single pokoj) v září či zač. října do Arménie + Gruzie. Cca 9 dní, s Čedok či Neckermann nebo jinou CK (navrhněte). Cena je cca 35 tis. Také hledám i jinam = Skotsko ap., Itálie atd. Vše poznávačky. Vyjíždím několikrát ročně. Více info v profilu, děkuji,Jiří
čerstvý příchozí /
Roberto
čerstvý příchozí /
před 3 lety
Roberto
před 3 lety
@DanaDianaNoymi ~ Zdravim, no a kdy na Djerbu chcete? Muzeme si napsat pres WhatsApp? Me c. je 607508408. Pekny pohodovy den. Robert
Vložit odpověď