Diamond Travel - Divné obchodní praktiky

Vloženo: 19. října 2015
Poslední příspěvek: 3. února 2016
anonym
Do diskuse přidáváme naši historku s nákupem okružní plavby v cestovní kanceláři Diamond Travel. Uvěřili jsme reklamě a v této cestovní kanceláři jsme si chtěli koupit 7 denní zájezd na havajské ostrovy – nabídli nám nejdřív super cenu, letenku, průvodce. No nekupte to. Za dvě balkonové kajuty jsme jim měli zaplatit 250 000 Kč. Ale neřekli nám, jak poletíme, v jakém hotelu budeme spát, jak se dostaneme z letiště na loď. A když jsme se na to ptali, dostali jsme odpověď, že jimi nabídnuté balkonové kajuty už nemají k dispozici. Jednali jsme s nimi ve čtvrtek, v pátek chtěli mít na účtě čtvrtmilionu korun a v pondělí nám napsali, že to, co nám slíbili, už nemají. Takhle se přece lodní zájezdy nedají prodávat, anebo to stejným způsobem dělají i ostatní cestovní kanceláře ? Nemám z Diamond Travel dobrý pocit, zvláště po té, když jsem si ( po velmi důrazném příkazu své chotě) pročetl na internetu všechny recenze.Čemu mám věřit?Poraďte, prosím.

Odpovědi 3 odpovědi

HelenaChaloupková
před 9 lety
Dobrý den pane Zajíčku,
patříme k těm, co si v roce 2015 objednali zájezd u Diamond Travel, zaplatili a nikam neodjeli.
Vymáhání dluhu od paní Jelínkové nemá konce.
Myslíme, že způsob, jak dostat své peníze zpět je podání návrhu na insolvenci.
Hledáme další věřitele Diamond Travel.
Ozvěte se prosím na info@babymusic.cz nebo na tel 724 241 872 !!!!
Helena a Petr CHaloupkoviHledáme další věřitele Diamond Travel
anonym
před 9 lety
Dobry den,
Prosim podivejte se na www.hodnocenicestovek.cz
Tam uvidite kolik bylo podvenych lidi a jake nekale praktiky Diamond Travel provozuje. Pod pani Lucii Moravcovou se shromazduji lide ke spolecne zalobe.
Dalsim serverem, kde si prectete recenze jsou stranky”
diamond-travel-ne-diskuze…
My jsme dopadli neslavne, nikam jsme nejeli a penize zpet jsme dolovali mesice!
anonym
před 9 lety
Tahle paní, která vlastní cestovku Diamond Travel vypisuje fiktivní zájezdy za účelem získání peněz. Zájezdy se nikdy neuskuteční a peníze nikdy nevrátí zpět!
Moje setra a další její známí, se kterými měli absolvovat plavbu na Havaj nebo do Indie, se nikdy nikam s touto cestovkou nedostali a své peníze již 6 měsícu nemůžou vydolovat zpět, kdo má podobný problém, přidejte se k nám, budeme na ně podávat insolvenční řízení.
Cestujte s rozumem, ne vše co je krásné a levné, je opravdické.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů